Birthday girl

Lifestyle
Tänään tuli kuulkaas hurjat 22 vuotta täyteen, jee! Tiistaipäivän takia juhlat oikeastaan juhlittiinkin jo lauantaina ja tänään tavallisen koulupäivän jälkeen tiedossa olisi vain Louis Vuittonilla asiointia ;) Hah, siinäpä sitä suunnitelmaa onkin ihan kerrakseen! Illalla voisi sitten nautiskella vaikkapa vuoden ekat glögit ja piparit - ihan vaan jo senkin kunniaksi, että nyt on enää tasan kuukausi jouluaattoon. Siinä toinen syy, miksi odotan synttäreitäni joka vuonna niin paljon!

I'm turning 22 today, yay! Because my birthday falls on a weekday this year, we celebrated it already on Saturday. Today I'm going to school and just casually doing a quick stop at Louis Vuitton ;) Hah, I don't even need other plans! We're probably just going to chill, enjoy the first mulled wine and gingerbread cookies of the year - it's only one month until Christmas after all. That's another reason why I'm waiting for my birthday so badly every year!

Pari sanaa vielä sunnuntain asusta, vedin nämä päälleni Helsingin joulukadunavajaisiin. Kaikkialla oli kyllä niin kaunista, etenkin uudet valot, yleinen tunnelma ja kaikkialta kuuluvat joululaulut lämmittivät sydäntä niin kovasti! Tämä on joka vuonna sellainen pakollinen tapahtuma, vaikkakin kadut ovat aina niin täynnä ja itse ohjelmasta ei näe juuri mitään. Mutta hei, mitä vaan tonttulakkeihin puettujen hevosten eteen, haha! Nyt kuitenkin takaisin siihen asuun. Olen niin tykästynyt tähän valkoiseen neulemekkoon, erityisesti sen poolokauluksen ja lämpimän materiaalin takia. Piti minut nimittäin lämpimänä sunnuntainakin, vaikka jaloissani olikin vain ohuet sukkikset! Mitäs te pidätte?


Here's what I was wearing on Sunday, when the Christmas time officially started in Helsinki. There was a lot of beautiful lights, christmassy atmosphere and a choir singing Christmas songs, that's definitely my favorite event every year. Even though there's so much people around, I just have to go there every time. I mean, who wouldn't want to see horses with Christmas hats?! But now going back to the outfit topic, I'm in love with this white knitted dress. Especially because it's a turtle-neck and really keeps me warm, even if I was wearing only tights. What do you think?

Mä lähden nyt juhlistamaan tätä juhlapäivääni koululle, vieläpä esitelmänkin sain esitettäväksi! Palkinto siitä odottaakin sitten varmaan siellä Vuittonilla, mutta palataan siihen vähän myöhemmin ;) Ihanaa tiistaita murut!

I'm heading to the school to celebrate my big day now, I have a presentation as well today! I pretty sure there's something nice at Vuitton though, I'll show you more about it later ;) Happy Tuesday loves!


Dress Monki (gifted)
Coat Mango
Gloves H&M
Shoes DinSko

Likes

Comments

Anonyymi
Anonyymi,
Nyt kyllä toinen ano itse luki kommenttini omassa päässään veemäiseen sävyyn, koska sillein se ei ollu tarkotettu. Nf Damier ebenenä on vaan tällähetkellä suosittu laukku, eikä ihme, se on tosi makea 😃 mun mielestä ne vaan on ne mk:n niin neverfullin jäljityksiä kun olla ja voi, Johannaa tuskin minun mielipiteeni asiasta hetkauttaa jos itse niistä pitää!
Oon pistäny paljon tänne positiivisia kommentteja, harmi kun ei ole nimimerkkiä ja tulkitaan noin. 😊 mutta mukavaa joulun odotusta ja oottelen vuittonin ostoksen esittelemistä! <3
Iina Jasmin
Iina Jasmin,
Paljon onnea täältä kotikonnuiltasi!! <3 Hei muuten, haluatko neuvoa kuinka tai millä asetuksilla saat kuviin tuollaiset valopallot, vai miksi niitä kutsutaan 😃 ?
www.blogger.com/profile/058167161270755812
Write a comment...
IP: 82.99.3.229