Balancing

Tähän viikonloppuun on kuulunut lakupusseja, leffailtoja, spinningtunteja, avocadotoasteja, asuntonäyttöjä, Gossip Girl - maratoneja ja pitkiä yöunia. Olen nukahtanut sohvalle, lukenut hyvinvointiguru Sarah Wilsonin kirjaa, tehnyt töitä poikaystäväni kainalossa, syönyt raakasuklaata, syönyt tavallista suklaata, polttanut kahvikynttilöitä, avannut uuden maapähkinävoipurkin, juonut vihermoothieita, venytellyt ja juoksennellut lumisateessa. Hengaillut huolettomasti kotivaatteissa ja tehnyt juuri sitä, mitä on milläkin hetkellä tehnyt mieli tehdä.

Olen siis tasapainotellut. Niin tänä viikonloppuna, kuin oikeastaan koko alkuvuonnakin. Olen opetellut elämään enemmän hetkessä ja menemään sitä kultaista keskitietä vähän kaikissa asioissa, etenkin epäterveellisessä ja terveellisessä sekä laiskottelussa ja aktiivisuudessa. Sitä on mielestäni terveellisyys; olla suorittamatta, stressaamatta ja miettimättä sitä, mitä pitäisi tehdä, millainen pitäisi olla, mitä pitäisi syödä tai millaiseksi pitäisi tulla. Sen kun vaan on ja nauttii. Ja liikkuu. Ja syö. Ja nauraa. Ja oppii. Ja ennen kaikkea rakastaa. Varsinkin itseään, sillä läheiset tulevat luonnostaan. Ja kun sitä oppii elämään näin sydämensä pohjasta, hyväksymään sen matkan jokaiset värit, tuntemaan itsensä päälaesta varpaisiin ja ymmärtämään sen tasapainottelun tärkeyden, löytää ihan uudenlaisen näkökulman elämään. Ikään kuin uuden avaimen, joka sopii jokaiseen vastaantulevaan oveen. Se on sitä sellaista helppoutta, rauhaa, eteenpäin ajelehtimista ja rakkautta, toisin sanoen stressitöntä arkea. Sitä, ettei itseltään tarvitse kieltää mitään, koska oikeat valinnat ja ratkaisut tulevat automaattisesti sen tasapainon kautta. Laiskottelupäivistä, herkkuhetkistä tai tekemättä jääneistä kotitöistä ei tarvitse stressaantua, koska elämään kuuluu myös liikunnan iloa, kotiruokaa ja tehokkaita päiviä. Hetkiä, joista jokaisesta voi nauttia ihan täysillä. Niin pitkistä unista, herkkupaloista, rentoutumisen tunteesta, siististä kodista, liikunnan adrenaliinista kuin terveellisen ruoan antamasta energiastakin.

Joten siis kyllä, balanssi on mielestäni tärkein avain onnellisuuteen. Siispä aion nyt mennä tekemään itselleni ties kuinka monennen toastin, heittäytyä viltin alle ja laittaa Paddington - leffan pyörimään. Ihanaa sunnuntaita muruset, nauttikaa, välittäkää ja rentoutukaa! ♡

This weekend has been all about liquorice, movie nights, spinning lessions, avocado toasts, apartment viewings, Gossip Girl marathons and good night's sleep. I've been falling asleep on the couch, reading wellness book by Sarah Wilson, working in my boyfriend's arms, eating raw chocolate, eating regular chocolate, burning coffee scented candles, opening a new jar of peanut butter, drinking green smoothies, stretching and jumping on the snow. Chilling casually in pj's and doing whatever I've wanted to.

And that's something I like to call balance. I've been balancing this weekend, just like I've been trying to do all year. I've been learning to live in the moment and finding the balance between unhealthy and healthy, let alone relaxing and going. And that is what I find healthy; living without overdoing, stressing and overthinking. And just being. And enjoying. And moving. And eating. And laughing. And learning. And loving. Especially yourself, bacause you already love others. And when you actually find that balance and peace with yourself, learn how to life from the bottom of your heart and how to enjoy every colors of life, you realize how important the balance is in the first place. It's like the most important key, which opens all kind of doors. But the most important thing is, in my point of view, that you can enjoy your lazy days, treats and even undone homeworks, because there's also the joy of movement, healthy home-cooked meals and effective days in your life. You just start to love every one of them.


So yap, I feel that balance is the most important key to happiness. That's why I'm going to make another toast, make myself comfortable under the blanket and start watching Paddington now. Happy Sunday peeps, enjoy, love and relax! ♡

Likes

Comments

katsku,
Tasapaino on kaiken a ja o, indeed 😊 Mäki oon pyrkiny pitämään sitä yllä ja se on yllättävän hankalaa ainakin tällaiselle kaikki tai ei mitään -tyypille.. Mut pikkuhiljaa!
www.keepongrowing-kk.blogspot.com
emma
,
just näin 😊
Johanna
,
Sama juttu täällä.. 😃 Opettelua opettelua!
Johanna
,
Johanna
,
Aaaaamen to that!