B-day weekend

Lifestyle

Jee, täällä taas! Harmittaa tällaiset pitkät postausvälit, mutta aina ei vaan yksinkertaisesti ehdi sulauttaa bloggaamista koulun, työn ja muun vapaa-ajan keskelle. Joku ehtikin jo kysellä, että onko mun motivaatio hävinnyt - päinvastoin! Nyt oli kyllä niiiiin ihana viikonloppu takana ja sain vähän uutta kuvamatskua tänne bloginkin puolelle :)

Lauantaina oltiin Cantina Westissä syömässä ja juhlistamassa jo vähän etukäteen Jonin synttäreitä, jotka oli siis eilen. Illallisen jälkeen käytiin kattelemassa vähän maisemia Malminkartanonhuipulla, oltiin ihan mielettömän korkealla ja sieltä kyllä näkikin koko pääkaupunkiseudun valot! Ei ihan tollaisia maisemia joka päivä näe :) Synttäriaamuna tein sankarille synttäriaamiaisen, jonka jälkeen lähdettiin juhlistamaan niitä vähän isommalla porukalla.





Siinä vähän fiiliksiä päivältä! Synttärisankareita oli kaksi joten niin oli kakkujakin.. Tosi hyvät tarjoilut ja hyvää seuraa, äkkiähän siinä aika menee :)





Sieltä siirryttiin Vantaan puolelle, otettiin Samu mukaan ja mentiin hohtominigolfaamaan Flamingoon! Oon käyny joskus tosi pitkä aika sitten tota koittamassa, mutta en kyllä muistanu niistä radoista yhtään mitään.. Tosi mukavaa hommaa, aika meni ihan mielettömän nopeesti! Pojilla näytti ainakin olevan hauskaa kauhuratojen kohdalla, katosta tuli jättiläishämähäkkejä ja mä huudan siellä lattianrajassa ihan kurkku suorana :D Noissa säännöissä luki et toi kauhuhuone voi olla shokeeraava ja niin se kyllä olikin!!! No, mä kuitenkin hävisin (yllättävää) ja Joni voitti.





Tää sunnuntai oli aika tapahtumarikas, nimittäin suuntasin vielä ihan illalla golfauksen jälkeen hotellille. Äiti tuli töiden takia käymään täällä päin, joten mun oli pakko käydä moikkaamassa jo heti illalla. Ollaan nähty viimeksi juhannuksena joten itkuhan siinä tuli <3 Huomenna meillä on suunnitelmissa tyttöjen shoppailupäivä, jee tätä on odotettu!

PS. Paljon onnea vielä tolle mun poitsulle, oli ihan huippu kiva viikonloppu <3

Likes

Comments

Anonyymi
Anonyymi,
Okei kiva 😊 kiitos vastauksesta!
Riikka
Riikka,
Sinä loistat taas kauneudellasi! 😊
http://jr-myownwayofmylife.blogspot.fi/
jr-myownwayofmylife.blogspot.fi/
Write a comment...
IP: 82.99.3.229