Aussie Blog Awards nominations

Aussie Blog Awards on täällä taas ja tällä kertaa olen itse ehdolla, WOW.. On kyllä aivan huiput fiilikset tästä, vuosi takana bloggailua ja nyt sitä ollaan menossa 11.4. blog awards - gaalaan, siis ihan mieletöntä!!! Oon ehdolla kahdessa eri kategoriassa, Readers' Choice ja Newcomer.

Jos haluutte osoittaa tukeanne ja olla mukana arvonnassa, voitte käydä äänestämässä blogiani TÄÄLLÄ! Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 500 euron arvoinen Tjäreborgin lomalahjakortti, lippuja Aussie Blog Awards gaalaan, 100 euron edestä hemmottelua ja Aussien omia hiustuotteita.
Newcomer - ehdokkuus löytyy TÄÄLTÄ, jos haluat käydä tykkäilemässä tai lukemassa tollaisen minihaastattelun. :)

/ I'm sooo exited right now! I've been nominated in Aussie Blog Awards 2013 in two categories: Readers' choice and newcomer. If you wanna support me, you can vote for my blog in the Readers' Choice category HERE. The text is in Finnish but all you have to do is leave your first name, surname and e-mail. 
Newcomer category is HERE and you can give a thumbs up, if you like. 
YAYYYY this is super hyper smashing, thanks in advance everyone!

Likes

Comments

Anonyymi
,
Komppaan tätä kommenttia, Johanna on upea ilmestys ja persoona, mutta aiemmista postauksista tiedän, että pystyisit panostamaan blogiisi enemmän. Tällaisenaankin blogi on laadukasta luettavaa, mutta taso on kieltämättä laskenut, mikä on kyllä tietysti ymmärrettävää kun elämäntilanteesikin on muuttunut niin paljon, ettei blogille varmaan riitä yhtä paljon aikaa. No anyway pointti oli se, että vaikka blogisi on tällä hetkellä laadukas ja raikas, niin minunkin mielestä olisi kiva, jos mahdollisuuksien mukaan kirjottelisit vähän pidempiä postauksia, esim. video- ja asuntopostausta on toivottu paljon. Aurinkoista kevään odotusta! 😊
Anonyymi
,
Tai kirjoittelisit ylipäätänsä enemmän. En ole pitkään aikaan edes vaivautunut kurkkaamaan, onko tullut jotain uutta ja huomaan, ettei odotusta "ikinä" palkita! Mua suututtaa just toi, et meet ehdolle tollasiin systeemeihin ja vaadit meiltä lukijoilta ääniä. Voidaanko me ees äänestää sua, ku et säkään muista meitä?

Luulis, että kerta oot ehdolla, näkisit ees sen veran vaivaa, että olis ees syy äänestää sua.

T. Turhautunut ja pettynyt
Anonyymi
,
samaa mieltä
Anonyymi
,
Juu, itsekin katselin tietämättäni jotain vanhempia postauksisas, joita en muistanut, niin olin ihan innoissani, että ei hitsi miten ihania postauksia ja niin paljon! Hehe, luulin että ne oli uusimpia. Mutta tosiaan miekin tsemppaan sua äänillä!
Anonyymi
,
Vähän pidempiä ja monipuolisempia postauksia juu, vaikka sitten vähän harvemmin jos ei aika riitä. Mut hei saisko noista sun vaaleista kengistä vähän parempaa kuvaa, kaikissa kuvissa näkyy vaan edestäpäin ? Tosi ihanat ja säkin olet <3
Johanna,
Kiitos kommenteista!:)
Tällä hetkellä ei valitettavasti oo niin paljon ollu aikaa panostaa kuvaukseen ja blogiin, joten se näkyy sit postauksissakin 😟 Haluun kuitenkin panostaa postauksiin parhaani mukaan ja jos koneella istumiseen ei löydy tarpeeks aikaa, en sit ees ala postaamaan..
Kiitos kuitenkin palautteesta, yritän nyt kevään tullen kuvata enemmän ja tehdä monipuolisempia postauksia!:)
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Kiitos kaikki, oon tosi kiitollinen jokaisesta äänestä♥
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Joo voin muistaessani kuvata! Kiiitos kommentista, pus<3
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Anonyymi
,
hahaa no se nyt on ollu metsonkaa 4vuotta kihloissa fb mukaa XD
Anonyymi
,
Miten pyydät kampaajaa leikkaa sun hiukset? onks sul sivuilta kerrostettu? ihanat hiukset sulla 😊