August beauty favorites

Beauty, Lifestyle
1. Paco Rabanne Olympea parfyymi (gifted). Tästä tuli kertaheitolla uusi suosikkini! Tuoksusta tulee ensimmäisenä esiin raikkaus liljasta, mandariinista ja jasmiinista, mutta iholla se muuttuu suolaisen vaniljaiseksi. Olen suuri makeiden tuoksujen ystävä, mutta pidän tässä nimenomaan sen raikkauden, suolaisuuden ja makeuden yhdistelmästä. Todella naisellinen ja sensuelli tuoksu, täytyy sanoa!

2. bareMinerals Complexion kit (gifted). Olen saanut paljon kyselyitä hyvistä meikkivoiteista, mutten ole aikaisemmin osannut vastata niihin mitään epämääräistä BB-voide selostusta kummempaa. No hei, tässä ensimmäinen meikkipohja vinkkini! Olen käyttänyt bareMineralsin Original meikki- sekä aurinkopuuteria tässä nyt viikonpäivät ja tykännyt ihan hurjasti. En itse hae pohjameikiltä mitään kovin peittävää lopputulosta, mutta näillä tuotteilla kuultavan ihon saa loihdittua ihan hetkessäkin. Paketin mukana tulleesta primerista vielä suuret plussat, tätä on saatava hetimiten lisää!

3. Yves Saint Laurent Volume Effect Faux Cils ripsiväri. Osa teistä jo varmasti tietääkin, että olen käyttänyt ainoastaan YSL:n ripsareita viimeiset viisi vuotta. Nyt kuitenkin uskaltauduin luopumaan Shocking:ista hetkeksi ja ostin vaihteeksi tämän, jota olen käyttänyt jo kahden tuubin verran. Yleisestikin YSL:n ripsarit ovat olleet kaikista toimivimpia omiin silmiini, mutta tämä kyseinen tuote on suosikkini erityisesti sen pitkäkestoisuuden sekä ripsiä erottelevan ominaisuutensa takia. Uusi vakkari on siis löytynyt!

4. Benefit Stay Don't Stray. Tämäkin on jo täällä blogin puolella aikaisemmin pyörähtänyt, mutta viime kuussa oli ostettava taas uusi ja onhan tuote nyt ehdottomasti paikkansa tässä postauksessa ansainnut. Aivan käsittämättömän hyvä niin silmäluomien pohjustamiseen kuin tummien silmänalusten piilottamiseenkin.

5. MAC To Savour huulipuna. Luonnollinen ja vähän pinkihtävä nude, joka sopii mielestäni täydellisesti nopeaan arkimeikkiin. Pigmenttiä tässä olisi vaikka muille jakaa, todella riittoisa tuote siis kyseessä!

6. Kérastase Reflection Chroma Captive Shine Intensifying Masque (gifted). Olen nyt vasta viime viikkoina löytänyt hiusmaskit elämääni ja tämä intensitiivistä kiiltoa tuova tuote on tällä hetkellä käytössäni. Toimii, tässä parhaillanikin tuoksuttelen suihkunraikkaita ja karkkisia hiuksiani!

7. Philosophy:n 3in1 suihkugeelejä ei voita mikään. Huomaan hamstraavani näitä kaappeihini jatkuvasti, mutta riittoisan tuotteen ansiosta olen edelleenkin menossa vasta ensimmäisessä purkissa - jonka muuten ostin lähes vuosi sitten. Kaapeista löytyy kuitenkin tällä hetkellä Coconut Frosting, Cinnamon Bun, Almond Glazed ja Raspberry Sorbet, koska kukapa nyt ei haluaisi tuoksua näiltä herkkupaloilta?

8. Olen taas kasvattanut pitkät kynnet, joten Essien lakat ovat olleet melkoisessa käytössä viime aikoina. Oma vakkarisuosikkini on kuvissakin näkyvä spin the bottle, joka on kuvan nude lakka. Sen vieressä vaaleanpunainen muchi muchi, bachelorette bash, haute in the heat ja a list. Kaikki punaisen sävyt ovat siis iskeneet ja kovaa, perinteistä nudea unohtamatta kuitenkaan.

Koska saan todella paljon kauneudenhoitoon liittyviä kysymyksiä, ajattelin tästä lähtien aina kuukausittain postata omia suosikkituotteitani - mikäli sellaisia edellisen postauksen jälkeen on ehtinyt kertyä. Mitäs sanotte, mitä tykkäätte ideasta? :)

Here's my beauty favorites from last month, I decided to start posting them every now and then since you've been asking a lot about my beauty products. How do you like the idea? 

Likes

Comments

Johanna
Johanna,
Kiva kuulla! Käyppäs ihmeessä 😉www.blogger.com/profile/094266428730348888
Carina Ž
Carina Ž,
Write a comment...
IP: 82.99.3.229