At home hair coloring tips

Lifestyle

Nyt kelataan vähän taaksepäin tonne ystävänpäivään, ois nimittäin vuorossa postaus L'oréalin studiolta meidän hiuskoulupäivästä! Olen mukana Indiedaysin ja L'oréal Olian yhteistyökampanjassa, jonka tiimoilta me bloggaajat päästiin hiustenvärjäyspuuhiin ihan kunnon kampaamotiloihin. Mun hiuksiin ei tällä kertaa koskettu, mutta mä pääsin värjäilemään Senjan tyvikasvun piiloon näillä L'oréalin öljypohjaisilla hiusväreillä.
Kampaajana oleminen ei oo mulle kovinkaan tuttua, paitsi varmaan joskus äidin hiuksiin oon jotain väriä yrittänyt laittaa..  Oli vähän jännää käydä lähes tuntemattoman hiuksien kimppuun, mutta pienen ammattilaisvahvistuksen avulla sehän lähti käyntiin tosi hyvin! Pesuvaiheessa sitä vettä tais olla vähän korvassa ja Senjan päällä oleva kappakin oli selästä ihan märkä, mutta tekemällä oppii :D Ei musta ehkä mitään kampaajaa koskaan tule, mutta hauska kokemus oli!

Jotkut ehkä muistaakin vuosi sitten julkaistun postauksen näistä samoista tiloista ja samasta aiheesta, olin mukana myös Olian edellisessä kampanjassa. Viime vuoden vinkit kannattaa käydä lukemassa yläpuolella olevasta linkistä, etenkin jos kotivärjäysniksit ei oo ihan uusimmassa muistissa. 
Muutamia uusia vinkkejä sain myös tämän vuotiselta luennolta matkaan! Mulle ei oo ainakaan ikinä edes tullu mieleen sana koevärjäys, enkä myöskään tiennyt että hiukset pitäis huuhdella kylmällä vedellä värjäyksen jälkeen. Koevärjäys tehdään pieneen hiussuortuvaan (ei ehkä otsatukkaan kuitenkaan), annetaan vaikuttaa ja pestään pois. Värjäysjäljen näkee tosi kätevästi tästä pienestä suortuvasta, ennen kuin levittää sen värin kauttaaltaan koko päähän. Tätä kannattaa testata, etenkin jos hiusväri on sulle uusi!

Lopputuloksesta tuli mun mielestä tosi onnistunut ja värin lisäksi hoitavilla tuotteilla hiuksiin saatiin myös kivasti pehmeyttä. Kuvia lopputuloksesta ja Senjan omia fiiliksiä voit lukea täältä sekä lisää vinkkejä kotivärjäykseen löytyy kampanjasivuilta.
Onko kukaan teistä testannu näitä kyseisiä värejä? Mun omaan päähän tätä ei olla vielä laitettu, tässä on nyt menty useampi vuosi ainoastaan raitojen voimalla eteenpäin. Joskus tulevaisuudessa tulen varmasti näitä värejä vielä koittamaan, sen verran miellyttävää tätä oli levittää nimenomaan ton kukkaistuoksun takia :)
Se hiusväreistä tällä kertaa, voisin siirtää nyt kännykästä kuvat koneelle ja palautella vähän mieleen viimepäivien tapahtumia! 

Likes

Comments

Anonyymi
Anonyymi,
Moikka, löysin sun blogis vasta ihan vähän aikaa sitten, ja oon selaillu tosi paljon sun uudempia ja vanhempia postauksia ja pakko sanoa että vau! Sun blogis on siis aivan täydellinen, ulkoasu on pirteä ja blogis on niin insipiroiva että oon jäänyt nyt pahasti koukkuun ja odotan aina innolla uusia postauksia. Sulta saa ihan mahtavia asu ja kauneusvinkkejä ja itekkin oon hurhatanu salilla käyntiin ja terveelliseen ruokavalioon, ja vaikka sitä on itekkin tehnyt jo hyvän aikaan niin kiva löytää muiltakin hyviä vinkkejä 😊 Ja sä oot ihan super kaunis! Keep on going girl 😊 - Jenna
Anonyymi
Anonyymi,
Hitsin hämmentävää lukea Lorealin kampanjasta ja sitten hiusväripurkissa lukee Garnier. Meni hetki ennen kuin keksin että varmaan ne on jotenkin samaa isoa firmaa sitten? 😃
Anonyymi
Anonyymi,
Ei liity postaukseen mutta sun uusimassa ig kuvassa on tuo korallin värinen takki niin onko se h&m:ltä? Ja mikä koko sulla on siitä:)
Anonyymi
Anonyymi,
Tuossa instakuvassa, jossa sul on ponnari ja selästä avoin paita, sun korva näyttää tosi isolta! 😲 Onko sulla vähän hörökorvat vai näyttääkö tuossa kuvassa vaan? 😃 älä pliis ota tätä pahalla, se ei oo mun tarkotus! 😊
Anonyymi
Anonyymi,
Etkö typerämpää kysymystä keksinyt?
Keyword:fashion
Keyword:fashion,
Siis täh. Meniks multaki jotain ohi!?www.blogger.com/profile/095533856615235031
Anonyymi
Anonyymi,
Siis mitä ihmettä! Jos sanot et johannalla on siinä kuvassa liian isot ja hörökorvat nii huhhuh! Ei nimittäin mun mielestä näytä yhtään siltä 😲 sun silmissäs se vika on 😃 ( älä ota loukkauksena:;))
Anonyymi
Anonyymi,
Hei ano, eipä todellakaan mikään älynväläys, pitäiskö kuitenki vähä miettii, mitä toisesta kirjottaa ja vielä aiheetta!!
Johanna
Johanna,
xDDD
Mun mielestä mulla on ihan normaalit korvat....
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna
Johanna
Johanna,
L'oréal on ns. kattobrändi ja oltiin heidän tiloissa jne 😊 Garnier Olia on tuotteen merkki!www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna
Johanna,
Ihana tsemppaus<3 Nyt on ollu vähän hiljasta täällä omien kiireiden ja osittain myös ton harmauden takia, nyt kokeiden jälkeen uudella teholla eteenpäin 😊 Kiitos!www.blogger.com/profile/094266428730348888
Write a comment...
IP: 82.99.3.229

Something Great

LifestyleCiao! Tänään oon hoidellu vähän perinteisiä maanantai-juttuja, eli lähinnä kaikenlaisia koulu- ja paperihommia. Suurin osa päivästä kuitenkin vierähti Katjan kanssa, haettiin kahvit, laitettiin pipot päähän ja lähettiin kiertelemään huvikseen Helsingin keskustaa :D Lopulta me pudottiin itsekin kartalta eikä kumpikaan tienny missä me oltiin, päädyttiin siis jonkun sivukadun kukkakauppaan ihastelemaan joulukoristeita.. Kyllä me lopulta löydettiin takas Espalle, tuli vaan vähän pidempi kävelylenkki!  


Mun synttäripäivä meni myös oikein kivasti, tehtiin Jonin kanssa mun lempiruokaa ja otettiin koko sunnuntai ihan vaan rauhassa. Loppuillasta Joni lähti tekemään sen "15-minuutin jälkiruokaa" ja melkein parin tunnin päästä sain jonkun hienon pähkinävaahto-viritelmän eteeni :D Niin ja arvatkaa, olin halunnu tosi kauan kattoa Pieni Merenneito leffan (eikä Joni oo oikein lämmenny tälle idealle) ja se sattui just tulemaan mun synttäriaamuna Disney Channelilta!! Sillä leffalla lähti päivä hyvin käyntiin ja päättyi sit illalla Nälkäpeliin.

Aika tunnelmallista tuolla keskustassa nyt kun kaikki jouluvalotkin on viritetty, enää puuttuu vain lumi <3
Sellaisia kuulumisia tällä kertaa, haleja ja kiitoksia kaikille onnittelijoille!

Likes

Comments