At home hair coloring tips


Nyt kelataan vähän taaksepäin tonne ystävänpäivään, ois nimittäin vuorossa postaus L'oréalin studiolta meidän hiuskoulupäivästä! Olen mukana Indiedaysin ja L'oréal Olian yhteistyökampanjassa, jonka tiimoilta me bloggaajat päästiin hiustenvärjäyspuuhiin ihan kunnon kampaamotiloihin. Mun hiuksiin ei tällä kertaa koskettu, mutta mä pääsin värjäilemään Senjan tyvikasvun piiloon näillä L'oréalin öljypohjaisilla hiusväreillä.
Kampaajana oleminen ei oo mulle kovinkaan tuttua, paitsi varmaan joskus äidin hiuksiin oon jotain väriä yrittänyt laittaa..  Oli vähän jännää käydä lähes tuntemattoman hiuksien kimppuun, mutta pienen ammattilaisvahvistuksen avulla sehän lähti käyntiin tosi hyvin! Pesuvaiheessa sitä vettä tais olla vähän korvassa ja Senjan päällä oleva kappakin oli selästä ihan märkä, mutta tekemällä oppii :D Ei musta ehkä mitään kampaajaa koskaan tule, mutta hauska kokemus oli!

Jotkut ehkä muistaakin vuosi sitten julkaistun postauksen näistä samoista tiloista ja samasta aiheesta, olin mukana myös Olian edellisessä kampanjassa. Viime vuoden vinkit kannattaa käydä lukemassa yläpuolella olevasta linkistä, etenkin jos kotivärjäysniksit ei oo ihan uusimmassa muistissa. 
Muutamia uusia vinkkejä sain myös tämän vuotiselta luennolta matkaan! Mulle ei oo ainakaan ikinä edes tullu mieleen sana koevärjäys, enkä myöskään tiennyt että hiukset pitäis huuhdella kylmällä vedellä värjäyksen jälkeen. Koevärjäys tehdään pieneen hiussuortuvaan (ei ehkä otsatukkaan kuitenkaan), annetaan vaikuttaa ja pestään pois. Värjäysjäljen näkee tosi kätevästi tästä pienestä suortuvasta, ennen kuin levittää sen värin kauttaaltaan koko päähän. Tätä kannattaa testata, etenkin jos hiusväri on sulle uusi!

Lopputuloksesta tuli mun mielestä tosi onnistunut ja värin lisäksi hoitavilla tuotteilla hiuksiin saatiin myös kivasti pehmeyttä. Kuvia lopputuloksesta ja Senjan omia fiiliksiä voit lukea täältä sekä lisää vinkkejä kotivärjäykseen löytyy kampanjasivuilta.
Onko kukaan teistä testannu näitä kyseisiä värejä? Mun omaan päähän tätä ei olla vielä laitettu, tässä on nyt menty useampi vuosi ainoastaan raitojen voimalla eteenpäin. Joskus tulevaisuudessa tulen varmasti näitä värejä vielä koittamaan, sen verran miellyttävää tätä oli levittää nimenomaan ton kukkaistuoksun takia :)
Se hiusväreistä tällä kertaa, voisin siirtää nyt kännykästä kuvat koneelle ja palautella vähän mieleen viimepäivien tapahtumia! 

Likes

Comments

Anonyymi
,
Ei liity postaukseen mutta sun uusimassa ig kuvassa on tuo korallin värinen takki niin onko se h&m:ltä? Ja mikä koko sulla on siitä:)
Anonyymi
,
Tuossa instakuvassa, jossa sul on ponnari ja selästä avoin paita, sun korva näyttää tosi isolta! 😲 Onko sulla vähän hörökorvat vai näyttääkö tuossa kuvassa vaan? 😃 älä pliis ota tätä pahalla, se ei oo mun tarkotus! 😊
Anonyymi
,
Etkö typerämpää kysymystä keksinyt?
Keyword:fashion,
Siis täh. Meniks multaki jotain ohi!?
www.blogger.com/profile/095533856615235031
Anonyymi
,
Siis mitä ihmettä! Jos sanot et johannalla on siinä kuvassa liian isot ja hörökorvat nii huhhuh! Ei nimittäin mun mielestä näytä yhtään siltä 😲 sun silmissäs se vika on 😃 ( älä ota loukkauksena:;))
Anonyymi
,
Hei ano, eipä todellakaan mikään älynväläys, pitäiskö kuitenki vähä miettii, mitä toisesta kirjottaa ja vielä aiheetta!!
Johanna,
xDDD
Mun mielestä mulla on ihan normaalit korvat....
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
L'oréal on ns. kattobrändi ja oltiin heidän tiloissa jne 😊 Garnier Olia on tuotteen merkki!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Ihana tsemppaus<3 Nyt on ollu vähän hiljasta täällä omien kiireiden ja osittain myös ton harmauden takia, nyt kokeiden jälkeen uudella teholla eteenpäin 😊 Kiitos!
www.blogger.com/profile/094266428730348888