Arjen nautinnot & raakasuklaa-arvonta

Food, Lifestyle, Wellness

Yhteistyössä Picnic.

Nautinnot kuuluvat myös arkeen, piste. Mielestäni on hyvin tärkeää hemmotella makuaistia muulloinkin kun vain viikonloppuisin, ihan jo vain senkin takia, että elämä on paljon hauskempaa raakasuklaapalan tai muun maukkaan välipalaherkun voimalla. Me tarvitsemme energiaa ja pientä ilotulitusta suussamme myös tarkkaan mietittyjen herkkupäivien ulkopuolella, kunhan vain muistamme tiedostaa ns. hyödyllisen ja turhan energian eroavaisuudet. Säännöllisesti nautitut raakaherkut, nämä pitkäaikaista energiaa antavat ruoat ovat esimerkiksi kohdallani katkaisseet viikonlopun ainaiset sokerihimot kokonaan, nyt kun kroppa saa maittavaa ja energisoivaa ruokaa pitkin viikkoa. Hyvällä ja laadukkaalla aterialla sitä nimittäin panostaa muuhunkin kun vain siihen sen hetkiseen makunautintoon - terveelliset valinnat vaikuttavat ihan tiedostamatta myös tuleviin valintoihin melkoisesti. Piristävistä herkuista raakasuklaa on aina ollut ehdoton suosikkini ja nautiskelen sitä mieluiten pienen iltapäiväuupumuksen iskiessä. Silloin energisoivan vaikutuksen huomaa kaikista parhaiten, kun pienen sumun jälkeen ajatukset yhtäkkiä kirkastuvat ja askeleet tuntuvat hämmästyttävän kepeiltä. Tekee mieli lähteä juoksemaan, työjuttuihin saa aivan uudenlaisen draivin ja olo on kaikin puolin todella elinvoimainen. Tämän fiiliksen ja arjen nautiskelun yhdistää mm. raakasuklaamerkki Goodio, nyt myös Picnicin valikoimasta löytyvä Helsinkiläinen herkku, joka on ollut suosikkini jo pienen ikuisuuden. Suklaat ovat tulleet kyseisiin lounaskahviloihin Picnicin uuden hyvinvointikampanjan myötä, joka on aikaansaanut listoissa monia muitakin muutoksia. Patonkeja tarjoilevasta pikaruokapaikasta on siis käytännössä kuoriutunut hyvien valintojen kahvila; tarjonnasta löytyy raakasuklaan lisäksi mm. raakakakkua, raakasmoothieita, mantelilatteja, gluteenitonta leipää ja Aloe Vera juomia. Jonkinlaisena erityisruokavalioiden noudattajana olen itse ainakin hyvin iloinen siitä, että näinkin suuri ketju on alkanut pohtia parempia valintoja ja ottanut valikoimaansa aidosti terveellisiä vaihtoehtoja. Pitkien päivien tai puuduttavien luentojen terveelliset, maukkaat ja kätevät välipalat ovat kieltämättä välillä tuottaneet pienoista päänvaivaa, mutta tämähän näyttää helpottuvan päivä päivältä, kun lähin lounaskahvilammekin tarjoaa nykyään lehtikaalit tuoreena raakasmoothieiden muodossa ja lempparisuklaat samalla reissulla ;)
Nyt kun olen hehkuttanut tätä kaunista, kermaista, raakaa ja terveellistä suklaata taivaisiin saakka, haluaisin jakaa yhdelle onnekaalle pienen Goodio raakasuklaatastingin kotiin, eli yhden levyn jokaista kyseisen merkin makua. Valikoimastahan löytyy mm. sitruuna-lakua, chaita, mustikkaa, kookosta ja minttua, joten olen aivan varma, että jokainen teistäkin löytäisi näistä suosikkinsa. (Tai kuten allekirjoittanut: rakastuisi kaikkiin niin, ettei edes osaa sanoa suosikkiaan.) Minkälaisissa tilanteissa näkisit itsesti nauttimassa näitä herkkuja? Kotona, elokuvissa, ennen treeniä, ystävän kanssa vai ehkäpä väsyneenä bussissa? Jaa omat raakasuklaahetkesi tämän postauksen kommenttiosiossa tämän viikon loppuun mennessä ja voit päästä itsekin maistelemaan omia raakasuosikkejani Picnicin tarjoamana! :)
I just wanted to talk and remind you lovelies about treating yourself and not denying everything delicious during the weeks. I feel like enjoying and loving what you eat is the key for an optimal wellness and if I've learned something in these last couple of years - we all need energy. We all need those little treats during our everyday life because let's face it, life is better after a piece of raw chocolate or another energizing treat. And now that we're talking about healthy snacks, that little thing right there, is my absolutely favorite. Raw chocolate, to be more specific. I was just hyping about this Finnish brand called Goodio and the fact that they started selling that particular product at our local lunch cafe, I'm so glad that restaurants and cafes are starting to add more healthy alternatives in their menus. Thumbs up to that!

Likes

Comments

Hanna
Hanna,
Paras hetki raakasuklaaherkuille on työpäivän jälkeen, hitaasti ja rauhassa nautiskellen ja kahvikupillinen kyytipoikana. Sen jälkeen onkin jo melkein kuin uusi ihminen ja valmiina uusiin seikkailuihin, njam!
- Seijahannele
- Seijahannele,
Parasta kun seurana on kahvikupillinen sekä hyvä kirja.
Write a comment...
IP: 82.99.3.229