Answers part two

Lifestyle
KAUNEUS

Mikä on sun lempi kauneudenhoitotuote?Tässä aiheeseen liittyvä postaus, josta löytyy mun lempparit. Kaikenlaiset kosteusvoiteet ja rasvat on mulle ihan ehdottomia, mun iho on sen verran herkkä!
Onko sulla luonnostaan suorat hiukset?  - On :)
Kauan sulla menee aamulla laittautumiseen? - Meikkiin noin 20 min ja hiuksiin 5min (paitsi kiharoihin enemmän)
Miten hoidat hiuksiasi? Mitä shampoota ja hoitoainetta käytät? - Käytän lämpösuojasuihketta ja yritän olla rasittamatta näitä liikaa. Käytän TIGIn Volume shampoota ja hoitoainetta, eli sellaiset pinkit pullot :)
Mikä on pahin tyylimokasi meikissä ja vaatteissa? - Meikissä ehdottomasti liika meikkaaminen, järkyttyneenä saa katsella jotain lukioajan kuvia :D Vaatteista ei nyt tuu mieleen mitään erityistä tyylimokaa, vaikka varmaan niitäkin on tullu joskus tehtyä!
Anna joku pieni kauneusvinkki! - Valitettavasti mulla ei oo mitään erityisiä kauneusniksejä, mutta ehkä tärkein mun mielestä on veden juominen sekä monipuolinen ruoka! Noi vaikuttaa oikeestaan kaikkeen; hiuksiin, ihoon, kynsiin, ihoon, kroppaan..
Millä teet kiharat? - Suoristusraudalla NÄIN
Lempi suunnittelija? - Michael Kors
Miten hoidat ihoasi? - Pesen meikit päivittäin Biothermin puhdistusmaidolla, laitan saman sarjan kasvovettä ja kosteutan mun ihoa tosi paljon. Ainakin näin talvisin mun iho on tosi kuiva, joten rasvaamista ei voi unohtaa!

Lempi huulipuna?
- En oikeestaan käytä tällä hetkellä huulipunia, Clarinsin hoitava huulivoide on lemppari!
Käytkö kauneushoitoloissa tai kosmetologilla? Täytyy myöntää, että en oo ikinä käyny kummassakaan..
Mistä ostat vaatteesi ja mikä on lempi kauppasi? - Lempparikaupat on Zara ja Bikbok :)
Mistä rahasummasta leikkaisit hiuksesi polkaksi/mustaksi? - Jaaaikks!! Molempiin tarvittais kyllä paljon rahaa, polkkatukka mulla on ollu viimeks 5 vuotiaana ja mustat hiukset ei todellakaan sovi mulle.. En osaa vastata tiettyä summaa, mutta en kyllä uskois että kukaan tarpeeks maksaiskaan :D
Oletko itsevarmempi pitkillä hiuksilla? - Mulla on ollu aina pitkät hiukset (paitsi joskus sillon ennen kouluikää), joten en vois kuvitellakkaan mulle lyhyitä hiuksia. Jo kolmannella luokalla mun hiukset ylettyi lähes takapuoleen ja siitä lähtien ne on pysyny tässä pidemmässä mallissa.. Eli vastaan kyllä, ainakin aluks ois tosi paljon totuttelemista lyhempään tukkaan!
Meikkaatko joka päivä? - En todellakaan.. Nyt kun esim. näitä kirjottelen, oon tänään käyny vaan salilla, siivonnut ja tehny blogijuttuja kotona, mihinkäs sitä meikkiä tarviis :)


Onko sulla hiustenpidennykset / ripsenpidennykset? - Ei ole kumpiakaan
Paljon sun talvitakki maksoi? - Noin 100€

Paljon sulla menee rahaa vaatteisiin ja kosmetiikkaan kuukaudessa? Entäs hiuksiin?
- Tätä on tosi vaikee yleistää, se vaihtelee tosi paljon kuukausien välillä :) Hiuksiin ei mene kyllä paljoa, paitsi käyn ehkä 3-4 kertaa vuodessa kampaajalla.
Kuinka usein peset hiukset / käytät fööniä / suoristusrautaa? - Pesen mun hiukset joka toinen päivä, fööniä en käytä koskaan (paitsi jos on kamala kiire, oon joutunu käymään aamulla suihkussa ja hiukset ei ehdi kuivua luonnollisesti) ja suoristusrautaa ehkä 3-4 kertaa viikossa.
Mitä meikkivoidetta käytät? - Sekoitan kahdesta eri BB-voiteesta (Garnierin ja Lumenen) itselleni sopivan sävyn ja laitan joukkoon vielä kosteusvoidetta, koska pelkkä BB on mulle liian raskas. Kuten sanoin, se kosteutus on mulle tosi tärkeetä ja en koe tarvitsevani mitään paksua meikkivoide kerrosta :)
Mitä sun ostoslistalla on tällä hetkellä? - UUDET UGGIT. Olin eilen salilla ja treenin jälkeen niitä ei enää löytynytkään, näköjään kelpasi jollekkin muullekkin......

Kulta vai hopea?
- Kulta, ehdottomasti.

Miten laitat hiukset huonona hiuspäivänä ja mitä puet päälle kun et keksi mitään erityistä?
- Hiukset kiinni ja päälle vaikkapa mustat farkut, joku perus neule, tennarit (tai näin talvella UGGit) ja joku kiva huivi.BLOGGAAMINEN
Millä muokkaat sun kuvia?  - Teen suurimman "muokkauksen" jo kamerassa. Säädän asetukset aina kuvauspaikkaan sopivaksi; kellertävässä valossa muutan sävyä sinisemmäksi jne. Loppusilauksen teen tottakai koneella ihan tavallisella muokkausohjelmalla, esim. Photofiltrellä!
Mikä on parasta/huonointa bloggaamisessa? Parasta on ehdottomasti niiden postausten tekeminen, vuorovaikutus lukijoiden kanssa ja se fiilis, jos on omasta mielestään tehny onnistuneen postauksen! Se on jotenki tosi palkitsevaa :D Huonointa ehkä se, että tää on oikeestaan koko ajan mun takaraivossa. Kamera on oltava aina mukana, kaikesta on otettava aina ensin kuva ja esim. kommentit tulee aina suoraan mun kännykkään. Tää on kokopäiväistä (ja kivaa) hommaa johon mä oon tottunu, mutta kaikki hetket ei välttämättä aina välity sieltä kameran takaa :)
Kuinka paljon sulla on lukijoita? - Noin 7000 lukijaa päivittäin
Tienaatko blogisi avulla? Voisitko elättää sillä itsesi? - Tienaan, mutta en niin paljon että voisin elää vain sillä :)
Voisitko blogata ns. päivätyöksesi? - Ehdottomasti, sehän ois aivan unelma-ammatti.
Mitä mieltä olet seläntakana puhujista tai ilkeistä anonyymeistä? - En itse oo koskaan ymmärtänyt, miks bloggaajat saa aina niin paljon pahaa niskaan. Saako nää kyseiset anonyymit hyvän mielen jostain ilkeästä kommentista? Ja täytyykö joidenkin oikein etsimällä etsiä "virheitä" bloggaajasta ja tulla se sitten ilmoittamaan kommenttiboksissa? Mulle näitä ilkeitä kommentteja ei onneks tule kovin usein, mutta en oo ikinä ymmärtäny tällaisia kommentoijia bloggaajan enkä lukijan näkökulmasta. Jos ei pidä blogista, miksei vaan sulje ikkunaa ja lue jotain sellaista mikä miellyttää?
Miten blogisi päätyi niin suosituksi? Mainostitko sitä jossain? - Tähän on ite tosi vaikee vastata! En oo koskaan tätä missään mainostanu, mutta varmasti esim. Cosmolle bloggaaminen toi paljon lisää lukijoita.
Miksi alotit bloggaamisen? - Olin just lukulomalla lukiosta ja kaipasin jotain sellasta uutta aktiviteettiä/intohimoa. Valokuvasin jo sillon tosi paljon ja päätin sit alkaa hyödyntää niitä kuvia jossain muuallaki kun vaan omissa koneen kansioissa :) Onneks alotinkin!

Onko blogi mielestäsi hyvä avain kontakteihin, tienaukseen ja ylimääräiseen tavaraan?
- Kyllähän tää on yks keino hankkia erilaisia kontakteja ja ansaita rahaa. Mun mielestä se ei oo kuitenkaan mikään "lähtökohta" blogin aloittamiselle, sen pitäis olla enemmänäkin intohimo eikä raha. Sama juttu kaikkien yhteistyöjuttujen kanssa, musta on tosi tärkeetä valita vaan niitä mielenkiintoisimpia yhteistyötarjouksia (mitkä kiinnostaa myös lukijoita), eikä lähteä ihan jokaiseen ehdotukseen mukaan pelkästään sen rahan takia. 

Miten kuvailisit blogiasi?
- Mun blogi on sellanen hyvän mielen paikka, jonne kuvailen kaikkia kivoja palasia mun elämästä. Pidän itseäni aika positiivisena ihmisenä, joten musta ei vaan tunnu luontevalta tulla tekemään teille mitään huonon päivän angstipostauksia.. Vaikkapa tylsinä siivouspäivinä en edes yritä tehdä mitään postausta, en oikeasti usko et ketään kiinnostais kuvat pyykinpesusta tai tiskaamisesta. Mullakin on ihan normaalit "tylsät " arjen askareet, mun mielestä se on ihan päivänselvää ja sen takia keskitynkin niihin viikon parhaisiin hetkiin. Tää on kuitenkin mun blogi, teen postauksista juuri mun näköisiä ja toivon, että inspiroin samalla myös muita siellä ruudun toisella puolella!

Miten bloggaaminen vaikuttaa sun elämään?
- Vaikuttaahan se tosi paljon. Postauksien suunnitteleminen, kuvaaminen, kirjoittaminen, kommentit ja sähköpostit vie luonnollisesti aikaa, sekä näiden lisäksi mietin tätä blogia tosi usein. Mietin parannusideoita, kuvauspaikkoja, tulevia postauksia, yhteistyötarjouksia jne.. Kannan kameraa kaikkialla mukana ja taltioin siihen kaikki mielenkiintoisimmat hetket, ihan kun kaikki muutkin bloggaajat! KOULU/TYÖ
Mitä opiskelet? - Ammattikorkeakoulussa projektijohtamista/liiketaloutta
Mitä teet työksesi? - Oon töissä vaatekaupassa tän blogin lisäksi :)
Mikä oli keskiarvosi peruskoulussa/lukiossa?
- Muistelisin et peruskoulussa 8,5 ja lukiossa 7,5.
Oliko vaikea päästä haluamaasi opiskelupaikkaan? - Hain heti lukion jälkeen ensin toiseen kouluun opiskelemaan tätä samaa alaa, mutta en päässy sisään. Toisella kerralla vaihdoin koulua ja sieltähän se opiskelupaikka aukesi! Panostin enemmän näihin pääsykokeisiin ja pisterajat oli myös matalemmat mitä tuohon ensimmäiseen kouluun, joten melko helposti pääsin sisään :)
Mikä oli haaveammattisi pienenä?
- Halusin tosi kauan olla laulaja. Ala-asteella halusin olla myös opettaja, koska mua ärsytti se kun oppilaiden piti olla niin hiljaa tunneilla ja opettajat sai aina vaan puhua :D
Mitkä arvosanat sait ylppäreistä?
- B, B, M, M
Unelmatyö?
- Muotitoimittaja/kokopäiväinen bloggaaja
Minkälainen oppilas olet?
- Tää riippuu ihan aineesta ja siitä mikä mua kiinnostaa. Mielenkiintoisiin aineisiin panostan ja teen kunnolla töitä, mutta esim. matikassa mun motivaatio on aivan nollassa.. Mä en oo yhtään sellanen lukija-ihminen, opin parhaiten tekemällä ja keskustelemalla. Kaikenlaisilla luennoilla mun ajatus alkaa harhailla ihan liikaa, onneks meidän opiskelu koostuukin lähinnä ryhmätehtävistä ja esityksistä :)
Voisitko kuvitella itsesi hoitoalalle? Miksi?
- En todellakaan.. Jos nään vaikkapa telkkarista jonkun tapaturman ja verta, mulle tulee heti huono olo. En pysty yhtään kattomaan mitään tollasta, joten en usko että potilaiden hoitaminen ihan sokkona onnistuis :D Terveystieto kyllä kiinnostaa (teoriassa), mutta sairaanhoitajaa musta ei kyllä koskaan tule..
Voisitko työskennellä liikunta-alalla? Millä? - Se mua kyllä kiinnostaa! Harkitsin joskus vakavasti spinning-ohjaajan koulutusta, se ois oikeesti tosi hauskaa. Myös kaikki ravitsemusjutut ois tosi mielenkiintoisia ihan työtehtävinäkin.

Mihin aineisiin panostit kouluaikoina ja mitä numeroita sait?
- Panostin terveystietoon ja psykologiaan, ne kiinnosti mua tosi paljon ja sain niistä aina 9-10. Kaikista luovista aineista tuli myös kiitettävät, mutta sitten tää matikka/kemia puoli ei ollu ihan niin vahvaa.. :DTREENI/RUOKA
Mitä laitat aina aamupuuroosi? - Keitän kuitupitoiset kaurahiutaleet mantelimaitoon ja valmiin puuron päälle raejuustoa ja banaania. Tää on se vakio, mutta välillä heitän puuron sekaan chia siemeniä, proteiinijauhetta, marjoja, pähkinöitä, kanelia jne...
Mistä saat motivaatiota syödä terveellisesti? -  Hyvästä olosta! Jatkuva epäterveellinen ruoka saa mut huonovointiseksi, joten tottakai valitsen mielummin terveellisemmän vaihtoehdon ihan oman hyvinvoinninkin takia. Mua kiinnostaa tosi paljon kaikki superfoodit ja terveysruoat, joten ihan mielenkiinnosta niitä aina kokeilen ja käytän. Oon myös vähän äkänen jos en saa tietyn väliajoin ruokaa, joten ravitseva ja säännöllinen ruoka on tänkin takia tosi tärkeetä mulle :D Se on sellanen avain hyvään oloon!
Miten sulla on noin hyvä itsekuri, vai repsahdatko usein herkuttelemaan? Kuinka usein syöt herkkuja? - Toi itsekuri liittyy varmaan tohon ylempään vastaukseen. En "repsahda" usein, jos haluan joskus herkutella niin herkuttelen sit ihan hyvällä omatunnolla :) Mulla ei oo mitään säännöllistä herkkupäivää, ehkä kerran parissa viikossa. 
Kuinka usein käyt salilla/lenkillä? - Yleensä 6 kertaa viikossa.
Treenaatko ohjelman vai fiiliksen mukaan? - Mulla ei oo mitään tiettyjä pakollisia päiviä tietyille lihaksille. Treenaan kuitenkin jokaista lihasta kerran viikossa ja kun teen vaikkapa jalkoja, meen aina tietyn kaavan mukaan. Toistot ja painot menee ihan sen mukaan, että mihin pisteeseen asti en vaan yksinkertaisesti enää pysty :D
Jos saisit syödä vain yhtä ruokaa loppuelämäsi, mitä se olisi? - Kanasalaattia!
Onko sulla hyvä itsekuri? - Kyllä voisin sanoo et on, oon aika määrätietonen kaikessa ja se pätee myös ruokajuttuihin
Oletko aina ollut näin kiinnostunut urheilusta? - En oo, tossa lukioaikoina alkoi enemmän kiinnostaa.
Kuinka paljon teillä menee ruokaan rahaa viikossa? - Noin 100€
Millainen on sun unelmakroppa? - Hoikka ja kiinteä, mutta myös sopivasti lihaksia :)
Mitä juot ruokajuomana? - Vettä!
Rentoutuisitko mielummin pitkällä juoksulenkillä vai shoppailureissulla? - En tiiä oonko ainoa, mut mun mielestä shoppailu ei oo kyllä kovin rentouttavaa :D Juoksulenkki!
Käytkö ryhmäliikuntatunneilla? - Käyn ehkä noin kerran viikossa spinningissä, mut muuten aika harvoin millään muilla tunneilla..


Lasketko kaloreita?
- En. Joskus oon erehtyny niitä tarkkailemaan ja valitsemaan aina sen vähäkalorisimman version, mutta todellisuudessa ne rasvattomat on yleensä niitä lisäaine-/sokeripommeja. Katon mielummin tuotteiden ravintosisältöä, kaloreilla ei oo niin väliä!

Lempi liike salilla?
Vai lempi liike! Omaa painoa vastaan lankku-asento on ehkä mun lemppari, siitä voi myös tehä monenlaisia eri variaatioita ja se on kyllä tosi tehokasta. Laitteista esim. jalkaprässi selinmakuulleen!
Vältätkö jotain tiettyjä ruoka-aineita?
- Vältän sellasta valkosta leipää/pastaa/makaroonia. Tuore vaalea leipä on mun vatsalle pahin painajainen, joten oon pysytelly ihan vaan ruisleivässä jo pidemmän aikaa! Vältän myös kaikkia pikaruokia, pizzoja, hampurilaisia jne, puhdasta kotiruokaa mulle kiitos :)

Harrastatko enemmän aerobista vai lihaskuntoa?
- Molempia. Ehkä kuitenkin suhteessa enemmän aerobista, koska myös salipäivinä käytän juoksumattoa/pyörää/crosstraineria..
Mitä syöt aina salin jälkeen?
- Heti treenin jälkeen palautusjuoma ja jos en pääse heti kotiin, syön pukkarissa tän lisäksi myös banaanin. Kotona syön kuitenkin ihan tavallisen päivällisen; paljon höyrystettyjä kasviksia/salaattia, kanaa/kalaa/jauhelihaa ja täysjyväriisiä/-pastaa. Jos treenaan illalla, niin iltapalaksi sit yleensä rahkaa ja banskua!

Kuinka pitkiä lenkkejä juokset ja kuinka kauan siihen menee aikaa?
- Tällä hetkellä sellasia 7-8km lenkkejä ja niihin menee noin tunti. Kesällä sellaseen 10km matkaan menis toi tunti, sillon tulee juostua vähän enemmän :)

Mitä perusvinkkejä antaisit laihdutukseen?
- Syö! Paastoaminen ei todellakaan oo hyvä keino laihdutukseen. Tärkeintä on syödä säännöllisin väliajoin (mielellään 3h välein), syödä sitä terveellistä ruokaa ja jättää ne herkut kokonaan ostamatta. Jos niitä ei kotoa löydy, ei niihin nälkäisenä vahingossakaan voi sortua :) Kannattaa syödä paljon kasviksia, unohtaa kaikki huonot hiilarit (pullaleipä jne) ja syödä proteiinipitoisesti. Karppaamista mä en kuitenkaan kannata yhtään, aamu lähtee käyntiin aamupuurolla ja treeniin saadaan tehoa hyvillä hiilihydraateilla!
Kun ruokavalio on kunnossa, pitää vaan löytää motivaatio siihen liikuntaan. Monipuolista liikuntaa mielellään joka päivä, niin eiköhän ala paino putoamaan.. 

Syötkö paljon superfoodeja? Mitä? 
- Syön melko paljon. Chia-siemeniä vähän kaikkialla, raakaruokapatukoita välipalana, kuivattuja marjoja (goji, mulperi jne) jogurtin sekaan, macajauhetta smoothieen, kookosöljyä paistamiseen...

Mistä ruoista et pidä?
- Punainen liha ei oo mitään mun lempparia :D

Huh, siinäpä ne oli! Kiitos kaikille aktiivisuudesta, toivottavasti saitte vastauksia teidän kysymyksiin ♥

Likes

Comments

Anonyymi
Anonyymi,
Kiva oiss jos tekisit postauksen sun lapsuudesta, siis ala- ja yläaste kuvista, moni varmaa haluis nähä et miten oot muuttunu 😊
Anonyymi
Anonyymi,
Kiva että oot rehellisesti vastannu kysymyksii sun lukioarvosanoista! Missä koulussa opiskelet? Itsellä sama KA kuin sinulla ja opiskelupaikka tuntuu olevan mahdoton tavoite itselläni vaikka ihan ok paperit tulen ylppäreistä saamaan 😃 mutta asiasta toiseen. Oon seurannu sua instgramissa jo pidempään ja tänään ensimmäistä kertaa eksyin tänne. Täytyy sanoo että taidan eksyä tästälähtien joka päivä! Tosi pirteä blogi sulla! Hyvää jatkoo sulle! 😊
Write a comment...
IP: 82.99.3.229