Ajatuksia ja ehdokkuuksia

Tällä kertaa himppusen aidompia kuvia juuri heränneestä nassusta ja ihan yleisesti ajatuksia tästä tämän hetkisestä elämästä - pitkästä aikaa kirjoitusfiilis! Elämä on nimittäin ollut aika kivaa viime aikoina. En tiedä mikä vaikutus meidän lomareissulla oli asiaan, mutta sen jälkeen suhtautumiseni ihan kaikkeen on ollut jokseenkin rennompaa. Bloggaamiseen, treenaamiseen, elämäntapoihin, itseeni ja kaikkiin muihinkin. Tällaisena jonkin sortin suorittajana ja täydellisyyteen tähtääjänä relaaminen on aina toisinaan ollut jopa vähän haasteellista minulle, eikä se ole täysin onnistunut muualla kuin jossakin kodin ulkopuolella - täysin irtaantuneena kännykästä, tietokoneesta ja kotitöistä. Olen nimittäin kova tyttö yliajattelemaan, tuntemaan ja tietyissä asioissa myös stressaamaan, erityisherkkyydeksikin sitä kutsutaan. Koen siis kaiken jotenkin erityisen voimakkaasti (ilot, surut, äänet, tunteet, ympäristön) ja vaikka se mielestäni onkin ihan positiivinen asia - kaikki ylimääräiset ärsykkeet kuormittavat minua tavallista enemmän. Monet äänet, toisen ihmisen ärsyyntyneisyys (vaikka se ei liittyisi mitenkään minuun), kylmyys, väkivaltaiset ohjelmat, kaupungin hälinä, tekemisieni tarkkailu ja tilanteet, joissa en voi olla oma itseni. Pääni sisällä surraa jatkuvasti niin paljon asioita, että säännöllisten lomien lisäksi tarvitsen ehdottomasti myös päivittäin aikaa itselleni.

Toisaalta, juurikin näiden luonteenpiirteideni ansiosta olen tällä hetkellä tässä. Tietynlaisen pikkutarkkuuden, määrätietoisuuden, luovuuden ja suorituskeskeisyyden takia olen saavuttanut jo monia haluamiani asioita vähän jokaisella saralla elämässäni - ja olen tällä hetkellä aidosti onnellinen. Erityisesti työstäni! Blogini ei olisi tällainen, jos en katsoisi maailmaa juuri näin tai viettäisi tunteja miettien visuaalisia kokonaisuuksia. Tarkkaa puuhaa, mutta myös hyvin palkitsevaa tällaisen luonteenpiirteen omaavalle, heh. Olen kuitenkin niin kiitollinen, että saan jakaa näitä elämäni pieniä ja positiivisia palasia juuri teidän kanssa, annatte päiviini kerta toisensa jälkeen ihan huikeita piristysruiskeita!

Mutta niin. Elämä rullaa tällä hetkellä jotenkin tosi kivasti. Matkailu avartaa ja elämänhalu sen kun kasvaa, sitä vaan haluaisi nähdä ja kokea niin paljon kaikkea erilaista. Olla vaan ja mennä täysin omien fiilisten mukaan, ottaa elämästä irti kaikki mahdollinen. Olen jonkinlaisessa tasapainossa kaikkien asioiden suhteen tällä hetkellä, ympärilläni on aivan ihania ihmisiä ja tunnen oloni jotenkin erityisen hyvinvoivaksi. En juuri parempaa fiilistä tiedä, täytyy myöntää!

Siitä puheen ollen, nyt hyvin innoittavaan aiheeseen! Indiedaysin blogigaala lähenee taas lähestymistään ja olen tänä vuonna ehdolla Lifie-sarjassa. Jännää! Mukana on kieltämättä ihan huikeita bloggaajia, mutta jos haluatte osoittaa tukenne juuri minulle - blogini löytyy täältä joko listasta tai hakemalla nimellä. Äänestäjien kesken arvotaan mm. 50€ lahjakortteja ja lippuja itse palkitsemisgaalaan! Kiitokset kaikille äänestäjille, mutta vieläkin suuremmat teille jotka olette pysyneet matkassa jo monia vuosia ja piristätte kommenteillanne arkeani päivittäin. Love ya <3

Likes

Comments

Johanna,
Johanna,
Johanna,
Heh, kiitos kovasti <3 Teette mut niin iloiseksi, kun jaksatte aina kommentoida! Minä arvostan taas sitä 😉 Ihanaa joulun odotusta sinnekkin, IHANAA KUN VOI SANOA NOIN 😃!!!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Johanna,
Johanna,
Ihana Pinja, kiitos taas! <3 Kuten myös kommenttejasi 😉
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Heiii mahtavaa! Kannattaa lukea aiheesta enemmän, itseeni ainakin sopii kaikki mahdoliset kuvaukset asiaan liittyen 😃 Mielenkiintoisia juttuja 😊 Mutta et todellakaan ole ainoa!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Johanna,
Voi! Kiitos kovasti äänestäsi 😊
www.blogger.com/profile/094266428730348888