Aina ei ole pakko olla aktiivinen

Tämä aamu on hyvä aloittaa näillä kuvilla, kun koko viikko on mennyt vähän tällaisissa sunnuntaitunnelmissa. Harmaita päiviä, kahvia, itsenäistä opiskelua ja koti-iltoja. Huomaan kyllä selkeästi kaipaavani tällaisia positiivisen melankolisia viikkoja aina sinne tänne, välillä kun tekee ihan hyvää olla vaan. Aktiivisuus tuottaa aktiivisuutta, mutta itselläni ainakin oma rauha, balanssi ja terapeuttinen hiljaisuus ovat sitäkin tärkeämpiä asioita energistä arkea ajatellen. En jaksa olla menossa, jos en hae hiljaista inspiraatiota välillä. Näin talven lähestyessä tämä korostuu entisestään, kun hitusen horroksinen kroppa kaipaa kesän menojen jälkeen taas velourasuja, luovaa puuhastelua sekä pitkiä yöunia. Tälläkin viikolla olen inspiroitunut kirjoittamaan (muutakin kun vain opparia ja postauksia), kokeilemaan uusia reseptejä, lukemaan, vaihtamaan sisustuksemme järjestystä ja näpertämään mm. itsetehtyjä kortteja. Tekemään niitä luovia sisäjuttuja, joita tulee yleensä puuhailtua ainoastaan sadepäivinä. Ja koska se balanssi, ensi viikolla kalenterissa on reissaamista, työjuttuja ja deadlineja vaikka muille jakaa, joten tällainen hidastempoinen viikko oli juuri sitä, mitä tähän väliin tarvitsinkin. Siispä vinkkini kellojen siirtoon on se, että omaksutaan talviaika samalla itsekin. Unohdetaan kesän kulkemiset ja tehdään nyt niitä juttuja, mitä se kohmeinen kroppa minäkin päivänä haluaa. Haetaan inspiraatiota tarvittaessa pikaisista (tai vähän vähemmän pikaisista) päiväunista ja muistetaan se, ettei aina ole pakko olla niin reipas, aikaansaava ja aktiivinen :)

Sunnuntaimaista sunnuntaita kaverit!

I'm going to start this morning with these pictures, because my entire week has been quite sundayish. Grey weather, coffee, studying and spending time at home. Although I've notice that I need these kind of weeks every now and then, I don't feel like going if I don't find the balance first. Activity creates activity, but the most important thing for me is finding a little bit of me-time, peace and quiet. Especially now that winter is coming, I feel like I definitely need cozy home wear, creative activities and good night's sleep. When talking about this week for example, I've been writing, trying new recipes, reading, decorating and doing all kinds of creative stuff, like making self-made holiday cards. Doing those things, that you feel like doing only when the weather is gloomy and rainy. And because balance, next week is going to be quite hectic, so this was just what I needed before jumping into it. Anyhow! We're turning clocks to the winter time today and my tip is just going with it. Forgetting the summer craziness and doing whatever you feel like doing - finding an inspiration from long naps if needed. Because the fact is, that you don't always have to be breezy - you don't always have to be active. :)

Have a sundayish Sunday my friends!

Likes

Comments

Jenny,
Miten sie osaat tehdä postaukset niin ihaniksi ja inspiroiviksi? En tiedä, osaatko samastua siihen, että teet postausta ja saatat olla epävarma sen suhteen? Miulla on ollut hieman sellaista oman blogin suhteen, mutta tunnen jotenkin sen muuttuvan toisenlaiseksi kun sain hyvää palautetta yhteen postaukseen (joka oli miulle todella haastava). Ajattelin laittaa tähän kommenttiin linkin sinne, jos kiinnostaa käydä lukaisemassa ja kyllä muutkin voivat puikelehtia sinne. 😊 http://elamaaonihanaa.blogspot.fi/
elamaaonihanaa.blogspot.fi/
Johanna
,
Kiitos paljon!
Johanna
,
Kiitti ihana! Ja hei, niin pitääkin 😉
Johanna
,
Ah, kuulostaa täydelliseltä!
Johanna
,
Mä koen itse niin, että jos mulla on ollu vaikka kiireiset kolme päivää, niin tarvitsen ehdottomasti seuraavaksi tollaisen suht. hiljaisen päivän, enkä pode siitä huonoa omatuntoa. Siihen balanssiin hakeutuminen siis todella auttaa. Mulla ainakin mieli rauhoittuu heti, kun muistuttelen itselleni sitä, kuinka kerään parhaiten energiaa nimenomaan yksin ollessa. Pian ne aktiiviset päivät sieltä taas tulevat 😊
Johanna
,
Se on Essien Go Go Geisha! Aivan ihana sävy 😊
Johanna
,
Se on H&M!
Johanna
,
Hmm, kyllä mulla toisinaan jää postauksia luonnoksiin, koska koen, etten saa niihin tarpeeksi jotakin. Yleensä sitten jatkan niitä joskus myöhemmin, kun inspiraatio iskee tai tiedän ko. aiheesta enemmän 😊 Epävarmuus karisee kyllä ajan myötä pois, kun varmistuu siitä omasta jutusta ja tyylistä kirjoittaa! Tsemppiä!
Jenna
,
Hei mistä noita winter lehtiä löytää? Onko ihan perus ruokakaupoissa? ☺
Johanna
,
Se on Greengaten talvikuvasto! 😊 Itse sain heidän jälleenmyyjältään!