Ah, kesäillat

Kirjoitin Instagramissa tämän kuvan alle, että luulin olevani aamuihminen, mutta sitten summer happened. Olen nimittäin oikeasti se tyyppi, joka meinaa kuukahtaa uutenavuotenakin ennen puolta yötä, mutta päivien pidentyessä tästä iltatorkusta tuleekin (osa-aika) iltavirkku. :D

Löydän itseni soutelemasta, lenkkeilemästä, terasseilta ja tenniskentiltä. Olen yleensä aktiivinen aamuisin, mutta etenkin nyt lomaillessa on tehnyt mieli tehdä kaikenlaista nimenomaan illan pimeinä (valoisina, heh) tunteina. Tämän takia ollaan myös nukuttu pitkään ja sekin on ollut tosi virkistävää - olen nimittäin aina vapaapäivinäkin puurokauhan jatkeena ennen kahdeksaa. Joskin silloin on myös mun luovat tunnit, sen olen huomannut - kirjoitan tätäkin nyt juuri heränneenä kännykän muistiin.

Mutta toimiihan se näinkin. Just nyt lähinnä vaan hymyilyttää ajatus, että näitä pitkiä päiviä on vielä viikkotolkulla edessä.

My yesterday's Instagram caption sums up my summer holiday so far - I thought I was a morning person but then summer happened. I can barely stay up to the midnight of New Year's, but something happens in the summertime and I find myself doing late night rowing, running, toasting etcetera. The only thing I'm missing is my creative morning hours, but I've been writing notes to my iphone right after I open my eyes and I'm almost getting butterflies thinking that there's many days like this ahead.

Likes

Comments

holisticbeautycorner
holisticbeautycorner,
Ihana valo ja sävy näissä kuvissa!
nouw.com/holisticbeautycorner
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Voi kiitti ihana!! <3
nouw.com/johannaturpeinen