Aakkoset onnellisuuteen

Lifestyle
A - Auringonnousut. Näin visuaalisena aamufanina en tiedä mitään parempaa, kuin vaaleanpunainen taivas uuden päivän alkaessa. Näkisittepä vain minut niitä ikuistamassa, kamera käy kuin viimeistä päivää ja silloin ei superlatiiveja säästellä!

B - Balanssi, eli vastakohtien säilyttäminen arjessa. Välillä tehokkuutta, välillä lepoa. Välillä raakasuklaata, välillä suklaata. Välillä yhdessäoloa, välillä itsenäisyyttä. Vähän kaikkea sopivissa määrin!

C - Cafe latte. Juon kahvia harvoin, mutta rakastan nauttia hyvää lattea oikein pitkän kaavan mukaan jossakin ihanassa kahvilassa. Se on minulle ikään kuin herkkua, jota nautitaan ainoastaan erityistilanteissa!

D - Desi Perkins. Katson myös videoblogeja hyvin harvoin, mutta Desi on koukuttanut minut aitoudellaan ja hauskuudellaan. Hänen tuottama materiaali on vaan yksinkertaisesti niin viihdyttävää, oli kyseessä sitten Snapchat videot, meikkitutoriaalit tai matkustamiseen liittyvät fiilisvideot.

E - Elämäntavat. Minulle tietynlaiset rutiinit, oman kropan ja mielen hyvinvointi sekä hyväksi todetut ruokatottumukset ovat hyvän elämän perusta. Haluan pysyä energisenä, elinvoimaisena ja hyväntuulisena!

F - Fiilistely. Olen kova tyttö fiilistelemään arjen tavallisia asioita ja minua on helppo ilahduttaa pienilläkin jutuilla. Päiväni voi pelastua esimerkiksi bussikuskin moikkaamisesta, hyvän tuoksuisesta kynttilästä, auton penkinlämmittimestä tai siitä, että kaupasta on tuotu minun lemppariomenoita.

G - Gabrielle Bernstein, kirjailija ja elämäntapaohjaaja. Hänen kirjansa oikein pursuavat positiivisuutta ja elämäniloa, jonka takia päädynkin selailemaan niitä aina huonojen päivien sattuessa!

H - Herkkyys ja tunteiden näyttäminen. Olen melkoinen herkkis sanan jokaisessa merkityksessään, sillä elän vahvasti tunteella, itken niin onnesta kuin nälästäkin, aistin helposti muiden fiilikset ja minulla on vahva intuitio. Rakastan syvällisiä keskusteluja ja tunteiden näyttäminen on minulle todella tärkeää.

I - Itä-Suomi, eli perhe ja koti. Rakastan etenkin sitä luontoa, vettä ja ulkoilua - ihmisistä puhumattakaan.

J - Jooga. Olen vähän sellainen kaikki-mulle-heti-nyt ihminen, eikä pelkkä oleminen ole koskaan ollut kovin helppoa minulle. Olen kuitenkin saanut joogan kautta päiviini enemmän rauhaa, energiaa ja tietynlaista selkeyttä - sen aikana kun on mahdotonta tehdä montaa asiaa kerrallaan. Sitä olenkin tarvinnut elämääni!

K - Kaurapuuro, se ruoista lohduttavin. Syön kaurapuuroa joka aamu heti herättyäni, eikä päivä pyörähdä oikealla tavalla käyntiin ilman sitä. Siis ihan totta - raahaan puuropusseja jopa ulkomaille. Call me crazy!

L - Lakritsi, nyt kun kerran herkuista puhutaan. Rakastan tuoretta lakua ja salmiakkia, mitä tummempaa sen parempi. Leffaevääksi ostan lähes poikkeuksetta astetta terveellisempiä spelttilakuja ja mikäli joku tarjoaa karkkia, etsin pussista kaikki tummimmat yksilöt. Eli ne, mitkä yleensä jäävät kaikilla viimeiseksi!

M - Maailma. Paikka, jota haluan tämän elämäni aikana katsella kaikista mahdollisista maista ja näkökulmista. Täällä on niin paljon nähtävää ja olen ehdottomasti sitä mieltä, että matkustaminen opettaa ja rikastaa sinua henkisesti kaikista eniten!

N - Nukkumaanmenoajat. Rutiini, josta pidän kynsin ja hampain kiinni. Meidän taloudessa peiton alle mennään jo iltaysiltä, joka sitten taas mahdollistaa pirteät aamukuuden herätykset. Elämä on vaan niin paljon helpompaa hyvien yöunien jälkeen!

O - Oloasu, maailman paras asu. Hengailen kotona vain ja ainoastaan velourasuissa, farkut eivät tulisi kuuloonkaan!

P - Päihteettömyys. Pyrin välttämään vähän kaikkea mikä ei luonnollisesti kuulu kroppaan, kuten roskaruokaa, lääkkeitä tai päihteitä. Otan toki pakon edessä särkylääkkeen ja saatan juoda lasin viiniä juhlissa, mutta tavallisena viikonloppuna meillä mennään ihan elämänvoimalla ;)

Q - Quotet. Jotkut ehkä pitävät näitä kliseenä tai itsestäänselvyyksinä, mutta rakastan selailla erilaisia lausahduksia. Yksi suosikeistani on Cinderellasta ja se on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihana elämänohje; "have courage and be kind."

R - Raakaruoka ja terveyskahvilat. Energisoivat, maukkaat ja kekseliäät ruoat ovat intohimoni, puhumattakaan kotoisista kahviloista. Matkustaessa laadukkaat paikat ovat heti to-do listani kärjessä!

S - Sunnuntait. Koska sunnuntaifiilis. Lepoa, pannukakkuja, vilttejä ja rakkautta.

T - Tämä hetki. Jos minä jotain olen oppinut, niin avain onnellisuuteen on olla läsnä tässä ja nyt. On tärkeää olla tyytyväinen tähän hetkeen, eikä elää esimerkiksi paremman tulevaisuuden voimalla. Tai varsinkaan murehtia jo aikaisemmin käsiteltyjä asioita. Elämä tapahtuu nyt!

U - Unelmat! Olen loputon haaveilija, mutta myös niiden toteuttaja. Jos jotain tarpeeksi haluaa, löytää siihen varmasti keinot. Siitä olen aivan varma!

V - Visuaalisuus. Olen hyvin visuaalinen, rakastan valokuvaamista ja nautin pienistäkin kauniista asioista. Toteutan itseäni mieluiten juuri visuaalisuuden kautta, oli se sitten kuvaamista, värien yhdistelyä, kuvien yhteensopeuttamista, korttien näpertämistä, asujen keksimistä tai sisustamista.

W - Wordpress. Blogini kirjoituspohja, eli paikka jossa vietän suurimman osan päivästäni. Teille kirjoittaminen on parasta mitä tiedän, oli se sitten hömppää tai vähän astetta syvällisempää!

X - XMAS! Voi, kuinka rakastankaan joulua. Siihen valmistautumista, sitä tunnelmaa, joulumusiikkia, lahjaostoksia, kortteja, valoja, yhdessäoloa ja ihania herkkuja. Ehdottomasti tunnelmallisin aika vuodesta!

Y - Yksinkertaisuus, se on kaunista. Etenkin asuissa ja sisustuksessa panostan yksinkertaisiin ja selkeisiin kokonaisuuksiin, monien kuosien tai värien yhdistely ei ole minun juttu.

Z - Zara. Ja Zalando. Ensimmäinen on lempikauppani ja jälkimmäisen muotinäytöksessä oli niin paljon ihania juttuja tulevalle keväälle, että siitä taitaa tulla toinen suosikkini.

Å - Åka, eli matkustaa. Mikäli jollekin ei ole vielä tullut selväksi, että nautin siitä hyvin paljon :D

Ä - Äiti, joka on aina ollut kuin paras kaverini. Kotona asuessani viikonlopun tyttöjenillat olivat enemmänkin sääntö kuin poikkeus ja nyt tämän välimatkan jälkeen olemme satsanneet yhdessä matkusteluun. Välillä ollaan Suomen hotelleissa ja välillä hypätään lentokoneeseen - kunhan päästään olemaan yhdessä!

Ö - Öinen tähtitaivas. Okei, en ole sitä juuri koskaan katsomassa (nimim. täydessä unessa klo 21), mutta Thaimaassa ollessamme kävimme toisinaan iltauinnilla ja tuijottelimme samalla tähtiä. Se oli jotenkin niin tunnelmallista ja inspiroivaa, että eiköhän se ole ansainnut paikkansa näissä onnenaakkosissa!

Things that make me happy: Sunrises, balancing, cafe latte, Desi Perkins, healthy lifestyle, Gabrielle Bernstein, showing your feelings, my home at Eastern Finland, yoga, oatmeal, liquorice, seeing the world, regular sleep schedule, comfy home wear, being sober, quotes, raw food and healthy cafés, Sundays, this moment right here, dreams, visuality, Wordpress (which means my blog), Xmas, simple things, Zara and Zalando, traveling, my mother and stars in the sky.

Likes

Comments

Johanna
Johanna,
Ihana kommentti, KIITOS
Pinja
Pinja,
Luin tämän postauksen hieman myöhässä, mutta ai että tästä tuli hyvälle tuulelle <3 Kirjoittelin juuri itsekin motivaatiosta blogiini ja tämä sinun blogisi auttaa jatkamaan bloggausta! Täälläkin arvostetaan hurjasti samoja asioita, jatka samaan malliin <3pinjafin.com/
Write a comment...
IP: 82.99.3.229