A summary of my week

Lifestyle
Heippa! Tämä vuosi lähti käyntiin kieltämättä vähän vauhdikkaammin mitä osasin odottaa. Työharjoittelun parissa on mennyt kaikki arkipäivät ja kuten esimerkiksi nyt perjantaina, suuntasin sieltä suoraan iltavuoroon. Kevyt 12h perjantai! Toisina päivinä iltavuoro vaihtuu treeniin, jonka jälkeen ruoka ja oma sänky tuntuu kaikista parhaalta vaihtoehdolta. Ei tässä kuitenkaan mitään valittamista ole, päinvastoin! Mulla oli melko rento syksy, joten tällainen työntäyteinen kevät on juuri sitä mitä tarvitsenkin. Uusia tuulia ja erilaisia haasteita.

Valitettavasti kuitenkin blogi on se, mikä kiireistä kärsii ensimmäisenä. Vastaan tulee ne perinteiset bloggaajien ongelmat etenkin näin talvisin; valonpuute ja huono sää. Kuvausinspis on nollassa silloin iltakuuden jälkeen ja kotona hehkulampun valossa kuvista tulee aina jotenkin samannäköisiä. Innostus bloggaamiseen on kuitenkin tosi korkealla, joten olen yrittänyt tykittää postauksia etukäteen valmiiksi näin vapaapäivisin ja tekstejä taas on kerääntynyt kännykän muistioon mm. bussimatkoilta ja lounastauoilta. :D Todellista ajan hyötykäyttöä, haha!

Tehdään nyt kuitenkin pieni pikakatsaus tähän viikkoon. Arkea piristi maanantain aamiaishetki, mun ja Jonin toinen vuosipäivä, sen kunniaksi saadut tulppaanit, nenän eteen tuotu Creme Brulée ja tunnin juoksulenkki noilla jäisillä/sohjoisilla teillä. Juoksemista tulee aina niin voittajafiilis, vaikka sillä hetkellä (ja tossa loskasäässä) se ei välttämättä mitään herkkua oliskaan. Tollainen kiva paikka valoineen kaikkineen löytyi taas Senaatintorin Ciao Cafen tilojen yhteydestä ja voi vitsi, toi olis pitänyt bongata jo kuukausi sitten! Meillä oli nyt vähän tällaiset loppiaisen jälkeiset valofiilistelyt, mutta väliäkös sillä..

PS. Toisessa kuvassa on ikuistettu juuri se pakkasen tekemä kauneusefekti mistä maanantain postauksessa puhuinkin :D Jos mun korvat näyttää tolta hetken sisälläolon jälkeen, voitte vaan kuvitella mut tuolla lumen ja jään keskellä!

// Huh, another busy week behind me! I've been working a lot lately but honestly, that's exactly what I need right now. New challenges. Anyhow, here's the highlights of my week! A breakfast moment in a restaurant called Story, our second anniversary, white tulips and self-made Creme brulée from my boyfriend. Running in the snowy conditions was actually really enjoyable as well, I feel like a winner every time I challenge myself. Especially when it's freezing outside! 

Likes

Comments

Anonyymi
Anonyymi,
Hei, värjäätkö kampaajalla hiuksesi vaiko kaupan väreillä? 😊 jos kaupan, minkä sävyistä väriä käytät? Sun hiukset on niin täydellisen väriset!
Johanna
Johanna,
Tällä hetkellä on aika lailla oma väri, mutta kampaajalla raitoja laitan kun värjäilen 😊 kiitos!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Write a comment...
IP: 82.99.3.229