9 facts - my everyday life

Random things!

Bongasin Metin blogista hauskan postauksen tavallisen arkielämän faktoista ja se sai pohtimaan myös omia tottumuksiani aina siivouksesta kokkailuun. Tässäpä siis ajatteluni tulosta kirjallisessa muodossa - samaistutteko te johonkin näistä?

Olin monta vuotta oikein yli-aamuihminen, heräsin aina joskus viideltä ja menin nukkumaan viimeistään ysiltä. Nykyisin koen olevani aamufani ihan normaalissa määrin (:D), eli heräilen siinä 7 jälkeen ja menen nukkumaan noin 11.

Mun suosikkiarkiruokia on tällä hetkellä kvinoasalaatti ja täytetty uunibataatti. Viikonloppuna parasta on taas maissitortilloihin tehdyt quesadillat ja dipatut kasvikset!

Kotitöistä inhokkini on ehdottomasti roskiksen vienti ja suosikki taas ihan yleinen järjestely. Poikaystävä aloittaa siivouspäivän aina imuroimalla ja minä taas pöyhimällä sohvatyynyt, haha.

___

I used to be a morning person big time and I always woke up at 5am and went to sleep at 9pm at most. Nowadays I'd say that I'm normal what it comes to mornings (:D), I love them but I wake up after 7 and go to sleep around 11.

My favorite everyday dishes are quinoa salad and oven baked sweet potato. On weekends I like corn tortilla quesadillas and dipped vegetables!

My least favorite housework is taking out the trash and favorite is definitely just organizing. My boyfriend is always starting with vacuuming on a cleaning day and I fluff the pillows at first, haha.

Mistä puheen ollen - minulle tärkeintä siisteydessä on juurikin pinnallisempi puhtaus sekä järjestys aina tyynyjen paikoista lähtien ja poikaystävä taas ei kestä sotkuisia kaappeja. Minusta on ihan siistiä, kun kaikki näyttää hyvältä ulospäin :D

Vielä yksi kotiaiheinen fakta: eteinen on mielestäni hankalinta pitää järjestyksessä! En tiedä miksi, mutta se on meillä se paikka, mihin kerääntyy helpoiten (minun) kasseja ja muita random tavaroita…

Monet sanovat, että kotona työskentely on hankalaa kaikenlaisten häiriötekijöiden vuoksi. Minä taas olen se tyyppi, joka löytää itsensä pimeästä näpyttelemästä, kun ympärillä on yhtäkkiä tullut pimeää! Kotona häiriötekijöitä on mielestäni nimenomaan nolla - toisin kuin esim. kahvilassa saan keskityttyä lähinnä vain ohikulkeviin ihmisiin.

___

Speaking of which - for me a bit more superficial tidiness all the way from organized couch pillows is the most important thing and my boyfriend can't handle messy closets. I personally think it's quite clean if everything looks good from the outside :D

One more household fact: I think the hallway is the hardest part cleaning-wise! I don't know why, but it's that place that gets easily full of my bags and other random things...

Many people say that it's hard to work from home because of all the distractions. To be honest - I'm that person who finds herself from the dark, because I never notice that it's gotten dark. I can focus at home in the best way, because for example in cafés I tend to look around a lot.

Coat Zara / Shoes Bubbleroom / Scarf Balmuir (gifted)

Suosikkisarjani telkusta ovat tällä hetkellä Survivors ja Huippis. Siinäpä kaksi formaattia, jota olen katsonut pienestä pitäen! Muutoin tulee katsottua tosi vähän ihan telkkaritelkkaria, paitsi kausittaiset laulu- ja kokkauskilpailut ovat meikäläisen makuuni.

Hoidan juoksevat asiat keskustaa mielummin kauppakeskuksissa. Niin paljon helpompaa, eikä tarvitse välillä poistua pihalle. ;) Jumbo ja Iso Omena ovat mun go-to paikkoja.

Meidän taloudessa on arkena aikalailla omat työt ja aikataulut, mutta viikonloput pyhitetään yhteisille jutuille ja tehdään kaikenlaista. Ruoka- ja leffatreffit ovat aina must, mutta random aktiviteetit trampoliinipuistoista lähtien ovat ihan parhaita!

___

My favorite series from the TV are Survivors and America's next top model at the moment. There's two formats that I've been following ever since I was little! Otherwise I don't watch that much of a regular TV, except singing- and cooking contests are my favorites.

I like to run my errands in the shopping centers, rather than in the city. It's so much easier and you don't have to go out at all. ;)

Our everyday lives are quite hectic and we have our own schedules, but weekends are for us. Food- and movie dates are always a must, but I also love some random activities, for example this weekend's trampoline park plans!

Photography - @essiesophie

Likes

Comments

sofiaanniemilia
sofiaanniemilia,

Olipa tosi hauska postausidea 😃 !

nouw.com/sofiaanniemilia
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Kiitos ihana, mun mielestä myös! 😊
nouw.com/johannaturpeinen
LoveKatariina
LoveKatariina,

Onpa hauska postaus! Moneen näistä voin samaistua, kuten esimerkiksi tuohon pinnalliseen siivoamiseen. Kamat vain pois näkyviltä ja pinnat puhtaiksi niin kyllä taas kelpaa. =)

nouw.com/lovekatariina
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Hahhaha en kestä! Kaikki toiseen huoneeseen vaan, no ei 😃 Hauska, kun kaikilla on vähän oma näkemys tästäkin!
nouw.com/johannaturpeinen
Sara
,
Hauska postausidea ja siivouksesta olen samaa mieltä eli pakko usein tyytyä vain pinnallisempaan puhtauteen ja järjestykseen jatkuvasta kiireestä johtuen 🤔. Ihanat kuvat ja asu <3 !
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Kiitos Sara <3!! Ja hei sama täällä, kaapit tulee yleensä viimeisenä to do -listalla 😃
nouw.com/johannaturpeinen
pinjasblog
pinjasblog,

Olipa hauska postaus-idea! <3 Ja tuo takki, ihan mielettömän ihana! 😊

nouw.com/pinjasblog
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Kiitos Pinja! Takki on ihan yksi suosikeista täälläkin 😊<3
nouw.com/johannaturpeinen
amandaparkkinen
amandaparkkinen,

Beautiful! Really good blogpost! 😃

nouw.com/amandaparkkinen
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Thank you lovely! x
nouw.com/johannaturpeinen