5 SUOSIKKIA JUST NYT

H&M HOME: COFFEE CUPS

Olen jo pidemmän aikaa kaivannut meidän valkoisten astioiden sekaan vähän maanläheisempiä värejä ja nämä keraamiset, vähän kuluneen oloiset mukit oli ihan huippu löytö! Meillä on oikeastaan kahveille vaan paksumpia laseja, joten näistä kupposista tulee niiden jälkeen ihan kahvilafiilis.

After using coffee glasses for while, I was thrilled to find these ceramic mugs that reminds me of cozy cafés.

BASICS

Sain juuri buukattua myyntipaikan käyttämättömille vaatteilleni (parin kuukauden päähän, mutta kuitenkin!), eli vaateprojekti siis edistyy. Tällä hetkellä kaappini lähinnä lannistaa innostamisen ja inspiroimisen sijaan, mutta pian saan onneksi tyhjiä henkareita kivoille perusvaatteilleni.

I just booked myself a clothing rack, which means that I'm going sell my uninspiring pieces in a bit and make room for the basics.

JO MALONE: SILVER BIRCH & LAVENDER -COLOGNE

Sain tämän tuoksun pr-näytteenä viime viikolla ja olemme siitä lähtien taistelleet poikaystäväni kanssa, että kumman kaappiin tämä laitetaan. :D Kyseessä on siis unisex tuoksu ja paljon maskuliinisempi mitä kuvat ehkä antavat olettaa, mutta ai että tykkään tästä. "No sittenhän voit ihastella sitä aina kun kävelen ohi" oli tosiaan hänen ratkaisu tähän, hah!

I got this cologne as a pr gift last week and we've been battling about it ever since, because both me and my boyfriend love it. "Well then you can adore it every time I walk by" was his solution, hah!

LITTLE WOMEN

Sekä elokuvana että kirjana. Leffa oli varmasti yksi lemppareistani koskaan ja kuten tässä postauksessa mainitsin, hankin sen myös luettavana versiona. Enkä ole muuten pettynyt!

Both the movie and the book. I absolutely loved every single scene and the book hasn't let me down either!

YLE AREENA: VERTA, HIKEÄ & T-PAITOJA

Tätä pari jaksoa eilen katsoneena voin lämpimästi suositella kaikille. Kyseessä siis 8 osainen sarja, jossa kurkistetaan vaateteollisuuden ja erityisesti pikamuodin alkulähteille. Ajankohtainen aihe tosiaan ihan jokaiselle ja itselläkin tässä kirpparirumbaa valmistellessa on tullut vastaan yksi jos toinenkin huono valinta. Illalla siis eikun kolmas jakso pyörimään!

A Finnish series I want to recommend. It's basically showing you the origins of fast fashion and I think it's really current at the moment. Definitely thinking about this now that I'm in the middle of my wardrobe project and going to watch another episode today!

Likes

Comments

Johannagrahn
Johannagrahn,
Love it all 😍😍
nouw.com/johannagrahn
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Sara
,
Ihania suosikkeja kaikki! 😍
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
PV
,
Todella kiva aina kuulla suosikeistasi! 😍 mille kirpparille olet menossa? Ilmoitatko blogissa ajankohdan ja pöydän?
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Voi kiva kuulla 😍 Vien Reloveen ja huikkaan vielä lähempänä sekä Instassa että täällä!
nouw.com/johannaturpeinen
Carina,
Awesome!

Carina | https://carinazz.blogspot.com/
carinazz.blogspot.com/
Isla
,
Onko kyseessä samanlainen sarja kuin vuosia sitten norjalaisista bloggaajista ja hikipajoista kertova Sweatshop? Se oli älyttömän hyvä ja koskettava.😭 Pitää varmaan itsekin vilkaista tuota Areenasta. Kauniita kuvia ja täältä myös suositus Pikku naisille! 💗
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Hei vitsi, multa on mennyt kokonaan ohi tää norjalainen versio! Mut luulen et saman tyyppinen kyseessä, kannattaa kurkata 😊 Kiitos Isla <3
nouw.com/johannaturpeinen