36 outfits of mine

Outfits
Viime vuonna innostuin erityisesti:

✓ Väreistä ja valkoisesta, lantiolle kietaistuista pitkähihaisista, mini-mitan lisäksi myös midistä ja maksista sekä crop-topeista korkeavyötäröisten hameiden kanssa.

✓ Sinisestä niin värinä kuin farkkunakin, yhteensopivista settiasuista, halkioista, avarista selkämyksistä, kellomekoista, poolotopeista ja remmikorkkareista.

✓ Kevyistä trensseistä, pastellisävyistä, lippiksistä, hameista arkikäytössä, karvatakeista, nahkahanskoista ja beigestä oikeastaan ihan kaikkialla.

✓ Harmaasta, Timberlandeista, nyöripaidoista, ylipolvensaappaista, tekonahkahousuista, oliivinvihreästä, repuista ja kuten arvata saattaa: näyttävistä ja lämpimistä huiveista.

Omat suosikkini taidan paljastaa vähän myöhemmin, mutta mitkä olivat teidän? :)

Last year I got excited about colors and white, shirts tied around hips, midi and maxi leghts, crop tops with high waist skirts, blue, matching sets, slits, open backs, a-line skirts, high neck tops, heeled sandals, trench coats, pastels, caps, everyday skirts, furry jackets, leather gloves, beige, grey, Timberlands, lace up shirts, over-knee boots, leatherette pants, olive green, backpacks and as you can see; huge and comfy scarves.

I'm going to share my favorite outfits a bit later, but what was yours? :)

Likes

Comments

Johanna
Johanna,
2 & 6 😊 kesäasut kivoimpia! Olis ollu kiva nähdä myös syksyn ja talven asukuvia takin alta (nyt jokaisessa oli takki, ei nää millaisia vaatteita sulla on kylmillä keleillä sisätiloissa:) !)
Tuija
Tuija,
numero 36, koska ei oo ihan täysin sun "normaalia" tyyliä mutta käy sulle kuitenkin ihan todella todella hyvin! 😊tuijastateofmind.blogspot.fi
Write a comment...
IP: 82.99.3.229