2014, I'm ready!


Moikka ihanaiset! Kuvia joululomalta tuntuu riittävän ikuisuuksiin, joten kuvitetaan nyt tämäkin postaus joulupäivän "ulkotulien sytyttämis"- asulla :D Sen enempää en kuitenkaan joulusta taida nyt höpöttää, kohtahan on jo loppiainen ja monilla taitaa olla jo uusi vuosi sekä uudet aiheet mielessä.

Täällä on yks hyvä esimerkki edellämainitusta, oon todella innoissani tulevasta vuodesta! Kuten jo aikaisemmissa muistelupostauksissa totesinkin, 2013 oli melkoinen vuosi ja paljon suuriakin muutoksia tapahtui.
Omien mieltymysten ja muutosten mukana myös blogi muuttuu, etenkin näin lifestyle-bloggaajana kun postailen lähinnä niistä asioista, mitkä mua kiinnostaa juuri sillä hetkellä. Viime vuonnakin mulla oli selvästi erilaisia vaiheita tän bloggaamisen suhteen, välillä tuli paljon kännykkäkuvia, välillä mua ei huvittanut kirjoittaa tekstiä juuri ollenkaan ja muutamana kuukautena postasin tuplasti enemmän verrattuna muihin.


Toi postausten määrä on yks niistä asioista, joihin yritän panostaa tänä vuonna. Tottakai koulu, työt ja läheiset menee aina etusijalle (enkä sano että olisin nyt postaamassa täällä monta kertaa päivässä), mutta sellainen säännöllinen tahti olisi kiva säilyttää! Tykkään itsekin seurata sellaisia blogeja sekä instagram-käyttäjiä, jotka päivittää useammin kuin sen kerran viikossa. Aina ei kuitenkaan löydy inspiraatiota ja etenkin mun kohdalla aika on tosi usein kortilla, joten toivonkin että kiireisinä aikoina sieltä ei ala valua "mutta sä lupasit!!"-kommentteja :D

Panostusyritys numero kaksi; asukuvat. Haluaisin postata paljon enemmän omia asuja teidänkin nähtäväksi, mutta yleisimmät kompastuskivet onkin huono sää tai kuvaajan puute. Sää-ongelma unohtuu aina kesäisin, joten sillon aion kyllä repiä kuvaajan vaikkapa randomisti kadulta! Mun entinen vakkarikuvaaja (äiti) sattuu nyt asumaan vähän liian kaukana, eikä Jonikaan aina oikein innostu niistä päivittäisistä kuvaussessioista..
Onneks on kuitenkin olemassa ihanat ystävät, jotka haluaa itsekin niitä asukuvia omiin blogeihinsa haha!


Me istuttiin tänään Katjan kanssa kahvilassa kaksi tuntia ja mietittiin oikeestaan koko se aika tätä tulevaa vuotta. Mulle tuli jotenkin tosi positiivinen olo ja voin kyllä rehellisesti myöntää, että ainakin tällä hetkellä täällä kirjottelee tosi onnellinen tyttö! Toivottavasti sama fiilis jatkuu pitkin vuotta ja sanokaa mun sanoneen; positiivisuudella pääsee tosi pitkälle :)

Onnellista 214 vuotta kaikille lukijoille!

Likes

Comments

Johanna,
Ihana kommentti! Vau, huippua et voi vaikuttaa jollain postauksellakin jonkun fiilikseen 😊 Sulla kuulostaa menevän oikein hyvin, ihanaa uutta vuotta!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Mulla ei oo kuukaudesta toiseen mitään samaa saliohjelmaa koska vaihtelen sitä niin usein, joten tollaista postausta on vähän hankala toteuttaa 😊 Treenijuttuja on kuitenkin luvassa!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
En osaa näin äkikseltään yhtään sanoa, pitää soittaa äidille xD
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Kiitos samoin! Muokkaan valmiiita, en valitettavasti tajua noita koodeja 😟
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Kiitos kiitos, mukava kuulla!:)
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Anonyymi
,
Voi kiitos jos viitsit! 😊
Eve,
Törkeen söötti karvahattu ja upee paita (: sul on aina ihanii kuvii sun postauksis, piristää kivasti (:
www.blogger.com/profile/052906979337910173