1950's inspired make-up

Lifestyle
Vuorossa olisi 1950-luku ja jatkoa Maxfactorin sekä Indiedaysin juhlavuosikampanjaan! Nyt on käyty läpi jo tummat silmät ja punaiset huulet, joten tällä kertaa keskitytään ryhdikkäisiin kulmiin ja kissamaisiin rajauksiin. Inspiraation lähteenä olikin ihana, ihana tyyli-ikoni Audrey Hepburn ja tässäpä teille uusi tulkinta 50-luvun klassisesta meikistä!
Keräsin ensimmäiseen kuvaan kaikki tähän lookiin tarvittavat meikit, mutta unohdin tottakai sen tärkeimmän, kulmakynän. Se löytyikin jo entuudestaan mun jokapäiväisten meikkien joukosta! Kyseessä on Maxfactorin Hazel-sävyinen kulmakynä ja olen todennut sen parhaaksi kulmakynäksi itselleni jo jokin aika sitten. Kuvassa oleva nestemäinen Colour X-Pert rajauskynä oli kyllä myös mainitsemisen arvoinen tuote, jopa tällainen amatoori eyelinerin käyttäjä sai aikaan suhteellisen siistit kissarajaukset!
Lopputuloksesta tuli mun mielestä jotenkin tosi eleganssi ja naisellinen. Rakastan ryhdikkäitä kulmia ja melko luonnollista lookia, jotka mun mielestä toteutui tässä meikissä juuri niin kuin halusinkin. Posketkin sai just sellasta tervettä hehkua luonnollisen värisestä poskipunasta ja sitähän mä oonkin nyt kaivannut mun flunssan aiheuttaman kalpeuden jälkeen. Tämä oli myös näistä kaikista meikeistä lähimpänä mun vakkarimeikkiä, jossa pyrin aina keskittymään kulmiin sekä ripsiin. Mun kohdalla itse asiassa kulmat ovat melkeimpä tärkein osa meikkiä, sillä ne tuovat hyvin muotoiltuna kasvoille tietynlaisen kehyksen ja ilmeen. Se on oikeastaan aika hauskaa miten paljon kulmien muoto vaikuttaa kasvojen ilmeeseen ja siihen, näyttääkö ihminen surulliselta, vihaiselta, hämmästyneeltä vai neutraalilta. Jokainen tyylillään!
Mikähän vuosikymmen seuraavana on vuorossa? Muiden uusia versioita 50-luvun meikistä löytyy taas tuttuun tapaan facebookista ja 20.11. pääsette äänestämään teidän suosikkianne. Ensi kuussa taas uudet meikit ja ihan uusi tyyli!
// This make up is inspired by the 50's! Thick, neat eyebrows and cat eyes, like an Audrey Hepburn influenced look. What do you think? I think this is pretty chic and elegant, the brows and rosy cheeks are definitely my favorites.

Likes

Comments

Anonyymi
Anonyymi,
Samanlainen meikki joka jutussa 😟 Suuri pettymys.
Anonyymi
Anonyymi,
Oot kyllä kauneimpia suomalaisia naisia! Niin kauniit kasvot:) ja jos joku haluaa tietää tuosta meikkivoiteesta niin voin kertoa että omalla ohuella, kiiltelyyn taipuvaisella iholla on toiminut tosi hyvin ja peittää mainiosti!
Write a comment...
IP: 82.99.3.229