1940's inspired makeup

Beauty, Lifestyle
Nyt palataan taas meikkijuttujen pariin, sillä vuorossa on lokakuun inspiraatiomeikki ja jatkoa Maxfactorin sekä Indiedaysin juhlavuosikampanjaan! Kuten ehkä muistatte, viime postauksessa keskityttiin näyttäviin silmiin ja jätettiin huulet vähän vähemmälle huomiolle, mikä oli mulle suhteellisen tuttu juttu. Tämän kuun paketista löytyi sitten vähän enemmänkin haastetta, nimittäin vuorossa olisi 1940-luku ja Marilyn Monroe huulet.

Mulla on elämäni aikana ollut ehkä yksi punainen huulipuna ja senkin mä oon saanut lahjaksi. Olen testannut sitä punaa jo monta kertaa, mutta aina se on pyyhitty pois viimeistään juuri ennen ulos lähtöä. Mikä siinä sitten on? En koe näyttäväni mitenkään erityisen typerältä punatuissa huulissa, mutta jotenkin se ei vaan tunnu omalta jutulta.

Okei, ennakkoluuloista huolimatta tehtävänä oli inspiroitua voimakkaista huulista ja rakentaa sopiva meikki niiden ympärille. Jätin tällä kertaa silmät melko neutraaleiksi ja keskityin pohjameikkiin sekä huuliin. Sekoittelin kuvassa näkyvistä meikkivoiteista sekä erillisestä kosteusvoiteesta itselleni sopivan pohjan ja puuteroin sen vielä kevyesti Creme Puff - puuterilla. Ripsiin vetäisin pari kerrosta ripsaria, silmäkulmiin pienet rajaukset ja luomille laitoin vielä hieman vaaleaa luomiväriä. Ja sitten ne huulet.

Lopputuloksesta tuli melko simppeli. Ei toi punainen huulipuna ihan vielä päässyt mun jokapäiväisten meikkien joukkoon, mutta kyllä mä varmasti vielä jonakin harmaana syyspäivänä kaivan sen tuolta esiin! Tän kampanjan paras osuus onkin se, että pääsee vähän laajentamaan näitä omia meikkirutiineja ja testailemaan itselle vähän vieraampia juttuja.

Kaikkien kampanjaan kuuluvien bloggaajien 1940-luvun lookit kootaan taas tänne ja sielläpä voi taas käydä äänestämässä suosikkiaan alkaen 22.10. #makeglamourhappen!

// Hi! Here's my 1940's inspired makeup. Red lipstick is really not my cup of tea, but I think this is pretty simple and classy look. Natural eyes and snazzy lips inspired by Marilyn Monroe. 

Likes

Comments

Anonyymi
Anonyymi,
Nätti nuori nainen olet, huomaa että meikkisiveltimet ym. ovat luotuja sinulle, eli meikata osaat.
Huulissasi ei ole mitään vikaa, pieneyttä tms. Itse olen kauneusalalla töissä. En huomannut/kiinnittänyt mitenkään huomioo huuliisi, siis samoin kuin moni. Veikkaan, että taitaa joissakin kommenteissa kateellisuus paistaa hiukka läpi 😉
Anonyymi
Anonyymi,
Onpas sulla hyvin pysynyt rusketus Kreikan matkalta! Miten oot saanut sen pysymään noin hyvin:)? Laitako esim. meikkiä ollenkaan otsalle?
Write a comment...
IP: 82.99.3.229