14 kuvaa joululomalta

Se oli siinä! Valkoinen, hyvin suklainen ja lämpöinen joululoma. :) Päästiin siis kuin päästiinkin turvallisesti meidän perinteiseen joulukohteeseen ja vietettiin osa lomasta kotona ja osa kotikotona.

Me ulkoiltiin ja katsottiin valehtelematta koko Disney plus läpi. Syötiin laatikoita, kulutettiin Jonin lahjaksi saamaa pizzakiveä ja istuttiin koko uudenvuodenaatto raclette-pöydässä. Tietysti kilisteltiin, hengailtiin uusissa yökkäreissä ja napsauteltiin suklaapaloja kilpaa irti toisistaan - minä vannoutuneena suolaisen ystävänä varmaan innokkaimpana. :D Ei ole Fazerin joulusuklaata tai ylipäätään joulua voittanutta - jälleen kerran vuoden rentouttavin viikko pari takana. <3

14 photos to sum up our white, chocolatey and heart-warming Holidays. :) We surely enjoyed the outdoors and watched pretty much everything on Disney plus to maintain the balance. Adding traditional Christmas foods, pizza nights, new pj's and gingerbready chocolate to the list and once again, it was hands down the most relaxing holiday of the year!

Likes

Comments

Sofia
,

Ihanan tunnelmallisia kuvia 😍✨

johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Kiitos Sofia 🥰✨
nouw.com/johannaturpeinen
MarianneDall,

Elsker det hvide juletema 😊

halloween-costumes-kids.com/
juliafalten
juliafalten,

Soooo cozy!!🤍

nouw.com/juliafalten
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Thank you 😘🥰
nouw.com/johannaturpeinen
Milla,

Miten jouluisia kuvia, upean tunnelmallisia! <3

www.moonshapedlittlebox.fi
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Voi kiitos Milla! ❤️
nouw.com/johannaturpeinen