10 more facts about me

Mun mielestä on tosi hauskaa lukea satunnaisia faktoja seuraamistani bloggaajista ja muistakin ihmisistä. Toivottavasti teistäkin, sillä täältä tulee seuraavat 10 faktaa minusta!

1. Mulla on aina sellaisia ohimeneviä kausia, milloin olen aivan ylenpaattisen rakastunut johonkin tiettyyn raaka-aineeseen. Viimeksi suurkulutuksessa oli mulperimarjat, nyt vuorossa taatelit. Tällä hetkellä kyllä tuntuu siltä, että tämä taatelivaihe ei olekaan ohimenevää...

2. Olen huono pitämään mun meikkejä järjestyksessä. Meikkipussin sisältöä saattaa löytyä aina vähän milloin mistäkin, esimerkiksi kylppäristä, ruokapöydältä, käsilaukusta tai vaatehuoneesta. Tämä onkin varmaan se haastavin puoli mun arkimeikkaamisessa, kesken laittautumisen juostaan välillä käsilaukulla ja sen jälkeen voidaan taas jatkaa. Tässä se suurin syy, miksi lupasin olla järjestelmällisempi tänä vuonna!

3. Olen aina ollut tosi sinisilmäinen ja hyväuskoinen kaikkia kohtaan. Mua on kuulemma tosi helppo huijata, koska uskon heti kaiken mitä mulle selitetään.

4. Mulle ruokailu on rauhoittumisen hetki ja silloin keskitytään ruokaan, ei mihinkään muuhun. Kova meteli tai vaikkapa toisesta huoneesta huutelu on silloin kamalinta mitä tiedän. "Hei? Mikset vastaa?" "NO MÄ SYÖN!!"

5. Okei, kova meteli missä tahansa tilanteessa on kamalinta mitä tiedän. Etenkin sellainen sekava melu käy mun korviin erityisen paljon, jos vaikka telkkarissa pyörii joku sarja ja tämän päälle kuunnellaan vielä musiikkia. Hrr, pakko sammuttaa ainakin toinen...

6. Googletan kaiken. Siis ihan kaiken. Se on pelastanut mut niin monesta tilanteesta!

7. Istun leffassa kuin patsas. Huomaan aina vieruskavereideni jatkuvan asentojen vaihdon ja liikehdinnän, mutta itse tuijotan screeniä yleenä alusta loppuun lähes samassa asennossa. Olen ehkä vähän liiankin tottunut leffateatterissa istumiseen, hah!

8. Musiikki on ollut oikeastaan aina mun elämässä. Olen käynyt musiikkilukion, laulanut kuoroissa, soittanut orkesterissa ja käynyt soittotunneilla, mutta tää harrastus on jäänyt oikeastaan ihan kokonaan sinne mun kotikaupunkiin. Nykyään lauleskelen enää vain naapureiden iloksi!

9. Välttelen ruuhkia. Käyn salilla ja kaupoissa aina heti herättyäni ja shoppailen mieluiten siellä kaikkien eläkeläisten keskellä. Tai no, suuntaan asioille oikeastaan vasta silloin kun kaupat aukeavat, koska mikään ei ole auki vielä aamukuudelta. Miksi ei?

10. Sanoisin olevani järkevä shoppailija. En koskaan osta heräteostoksia tai sellaisia vaatteita, mitkä ovat "ihan ok". Mulla on usein aina tietty visio jostain haluamastani tuotteesta ja etsin sitä niin kauan, että löydän mielestäni täydellisen. Ruokaostosten kanssa olen taas ihan ääripää, ostan usein ylihinnoiteltuja smoothieita välipaloiksi ja ruokakaupan hedelmäosastolta kassalle päätyy aina vähän jokaista lajia. Ruokaan t��ytyy satsata!

// 1. I'm totally obsessed with fresh dates. My love for particular food usually comes and goes, but I think this one is a keeper. 2. When it comes to my make ups, I'm the most disorganized person in the world. They are everywhere! 3. I'm very gullible and easily fooled, I always see the best in people. 4. I want to eat in peace every day. No loud noises or any disturbances please! 5. Well, sudden loud noises are the worst in every situation. 6. I google pretty much everything. 7. I sit like a statue when I'm in a movie theater. 8. I've always been interested in music and singing, but nowadays I only sing for my neighbors, haha. 9. I avoid traffic jams. If I'm going to the gym or shopping, I always do it as first thing in the morning. 10. I never buy clothes on impulse but when it comes to healthy food, I can't resist myself. Overpriced smoothies and shopping bags full of fruits is very familiar to me. 

*Shirt Modekunden (gifted)

Likes

Comments

Johanna,
Anonyymi
,
Minusta kyllä tuntuu että viime vuonna laitoit raitoja hieman useammin kuin kerran .. 😃
Johanna,
Laitoin alkuvuodesta ja joskus syyskuussa 😊
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Anonyymi
,
Johanna ei oo tehny asuntopostausta (vielä).
Anonyymi
,
Joutuuko sun blogi usein matkinnan kohteeksi? Sofia Laurent -blogin faktapostauksessa oli kopioitu sun 6. fakta sellaisenaan, tosin nyt blogin pitäjä on poistanut postaksen kun huomautin asiasta, eikä tietenkään julkaise mitään asiallisia kommenttejani aiheesta ja ottaa hyvällä omatunnolla kehuja vastaan, kun kukaan muu ei tiedä totuutta...:/
Anonyymi
,
Sun pitäs laulaa meillekkin videolla! Sulla on varmasti kaunis ääni, käytä sitä ihmeessä hyödyksesi 😉
Anonyymi
,
Jep olen huomannut saman! Harmittaa kun kopioi todella paljon muiden blogeja 😟 mm. Saijiksen ja Annika O:n
katariina laine,
Miten ihmeessä oot saanut noin ihanan väriset hiukset? Haluaisin just tommoset, mutta en ymmärrä miten saisin. Ah se on vaan niin nätin näköstä, kun on muuten blondit ja tummaa alla, just tommoset kun sulla on!
lovelifeandbejustyou.blogspot.fi
www.blogger.com/profile/121855884540545793