10 funny facts about me

Faktapostaukset ovat aina olleet tykätyimpien postauksieni joukossa, joten eiköhän olisi taas aika pienelle itsetutkiskelulle sekä -ironialle! Näitä asioita siis tuskin tiesit minusta, samaistutko mihinkään? :)

1. Pahin painajaiseni on se, että liukuportaat pysähtyvät yhtäkkiä ja kaikki kaatuvat dominona alas - minä mukaan lukien. Mietin tätä aina, kun seison portaissa.

2. Pelkään usein myös paikkojen romahtamista (jopa jykevien sellaisten), enkä esimerkiksi koskaan voisi hyppiä hississä, sillalla tai parvekkeella. Sortuminenhan on käytännössä täysin mahdotonta, mutta en voi yliajattelulleni mitään!

3. Olen kauppastalkkeri. On aivan super mielenkiintoista vilkaista muiden ostoskärryihin ja samalla pohdiskella toisten ruokavalioita. Arvuuttelen aina itsekseni, kenellä on tulossa juhlat, kuka aikoo grillata ja ketkä noudattavat astetta terveellisempää dieettiä.

4. Keskityn kaikessa yksityiskohtiin, enkä näe helposti kokonaiskuvaa. En esimerkiksi välttämättä huomaa katukuvassa olevaa hevosta, sillä olen totaalisesti keskittynyt sen vieressä olevan talon koristekiemuroihin - true story. Poikaystäväni naureksiikin minulle usein vastaavien tilanteiden sattuessa, että sinä se et kyllä näe mitään :D

5. En voi syödä juuri mitään kuumana, enkä kylmänä. Poltan helposti suuni ja vastaavasti myös kylmä aiheuttaa minulle helposti jäätelöpäänsärkyä ja vihlontaa. Minua ei siis haittaa, mikäli ruoka ehtii jäähtyä, pakastimessa ei ole jäitä tai hanasta ei tule kylmää vettä!

6. En osaa sanoa montaa R-kirjainta peräkkäin, en siis ikään kuin saa sitä soimaan. (Ärrrrrr...)

7. Olen kaikin puolin hyvin tyttömäinen, mutta karkkimakuni poikkeaa tyylistäni melkoisesti. Muiden valitessa suklaata ja sydänkarkkeja, minä poimin pussini täyteen mustia pääkalloja, lakritsiruuveja ja salmiakkiautoja.

8. Minulla on aivan erityisen herkkä kurkku sekä kaula. Nielunviljely on kirjaimellisesti painajaismaista (viimeksi itkin ja sain pillimehun), jonka lisäksi myös perinteinen niskahieronta saa minut toisinaan panikoimaan!

9. Olen aina kaikkialla jopa puoli tuntia ajoissa, mutta en koskaan viitsi mennä kohteeseen sovittua aikaisemmin. Pyörin jossakin lähellä aina sopivaan hetkeen saakka ja menen sisään esimerkiksi viittä minuuttia vaille.

10. En osaa elää ilman suunnitelmallisuutta - päätän jopa ravintolaillan annokseni etukäteen kotona. Call me crazy, mutta saanpahan ainakin fiilistellä herkkuruokaani koko päivän, enkä joudu valinnanvaikeuksiin itse ravintolassa, hah!

1. My worst nightmare is that escalators suddenly stops and everyone falls down like a domino effect.
2. Another grazy thought of mine: I could never jump on an elevator, bridge or balcony, because I'm afraid that they collapses. As you can see, I'm an over thinker!
3. I'm a grocery stalker. There's nothing more interesting than taking a quick look to another's cart!
4. I'm a detail person, which means that I don't always see a big picture at first. If there's a horse coming towards me, it's possible that I focus on the pretty details of the house next to it and leave the horse behind. True story!
5. I can't eat anything hot or cold, my mouth burns easily and I get the most annoying ice cream headaches.
6. A letter R is my worst enemy, I can't say it in a row - like the other Finns pronounce it. Arrrrgh!
7. I'm probably the most girly person in the world, but what it comes to my taste of candies, I'm such a guy. Black skulls, liquorice screws and salty car candies.
8. I have a very sensitive throat and neck. I just can't stand medical surveys regarding to that area of my body!
9. I'm always early, usually even 30 minutes before the time. I never go to the meeting place that early though, I usually hang out somewhere near and show up about 5 minutes before the meeting.
10. I cannot live without planning everything - even my dishes for the dinner night have to be chosen earlier at home. Call me crazy, but I can enjoy the thought of my delicious plate a bit later and well, I can take my time to decide, hah!

Likes

Comments

Laura
,
Mullakin tapana katsella muiden ruokaostoksia ja mietiskellä heidän elämää tyyliin "joo hän on ollut työmaalla 10h kotona odottaa kolme nälkästä lasta ja lopenuupunut äiti" 😃 tää harrastus kyllä unohtui kun oli itse kaupankassalla pari vuotta. Liikaa ajateltavaa. 😃
Erica,
Täällä myös kauppastalkkeri 😃
www.lily.fi/blogit/ericak
Pinja,
Täälläkin yksi kauppastalkkeri! Kaikkein parasta on vielä bongata jonkun kärrystä jotain sellaista, joka inspiroi kokeilemaan jotain uutta reseptiä! Suunnitelmallisuus kuulostaa myös todella tutulta ja rakastan vähintäänkin tutkia ravintolan ruokalistan jo valmiiksi ennen ravintolaan menoa 😃
pinjakk.blogspot.com
Nora Adler,
Hauska postaus! Itse katson aina myös toisten ostoksia ja analysoin niitä aika paljon 😃. Ruokakauppojen lisäksi teen tätä myös vaatekaupoissa. http://www.noraadler.com/
www.noraadler.com/
Jenna
,
Mistä tuo mekko on? ? Ihana postaus!!
jenni
,
Pystyin samaistumaan moneenkin kohtaan: 3, 4, 9 & 10. Ihana mekko muutes, sopii väri sulle mainiosti 😊
Isla
,
Ai että!!! Johanna oot huippu :'D <3
Anna^
,
Ihana mekko jälleen kerran!❤️ Kivoja faktoja 😃
Mia
,
Haha itekkin oon aina liian ajoissa ja sitten vaan haahuilen siellä lähettyvillä 😃 Ja myöskin tsekkaan menun etukäteen... 😃 https://miakaroliina.blogspot.co.uk/